SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Njega za pse do 15kg - kupanje, šišanje, trimanje, čišćenje ušiju i skraćivanje noktiju za 99 kn!

Prije:175kn
Sada samo:99kn
Prije:175kn
Sada samo:99kn
Prije:175kn
Sada samo:99kn
Prije:175kn
Sada samo:99kn
Prije:175kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Ponuda je istekla
Salon za pse i mačke No1

Salon za uređivanje pasa i mačaka. Ovo je mali salon za kućne ljubimce, jednostavnog tipa. Upotrebljavaju isključivo prirodne šampone. Vlasnica je školovana u inozemstvu i radi u salonu već 10 godina. Njihov groomer je završio školovanje u Njemačkoj, a na praksi je bio i u SAD-u. 

Salon za pse i mačke No1 trudi se da je šišanje pasa zadovoljstvo, a ne stres. Njihov cilj je urediti i ošišati vašeg psa ili mačku na najbolji način, uz što manji stres za životinju. 

Kupanje je najbolje prepustiti profesionalcima jer se u salonima za njegu pasa koriste posebni nealkalni šamponi namijenjeni za uporabu na ljubimcima. Kupanje se radi nakon dobrog raščešljavanja i to u mlakoj vodi. Nakon šamponiranja, psa se ispere te posuši ručnikom pazeći da se dlaka ne zapetlja.

Salon prima i velike i male pse na pranje i uređivanje. Njihova kada je velika da u nju stane i najveći pas, a hidraulički je dižu i spuštaju, tako da je i psu i njima lakše kod pranja. Također, stol za šišanje je na hidrauličko podizanje i spuštanje što olakšava pristup životinji, a posebno velikim psima. 

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x