SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Njega za kratkodlake i dugodlake pse do 15kg - kupanje, šišanje, trimanje, čišćenje ušiju i skraćivanje noktiju za samo 99 kn!

Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Ponuda je istekla
Njega pasa 

Dovedite svog kratkodlakog ili dugodlakog ljubimca u salon TOPDOG i priuštite mu raskošan tretman njege. Uključeno je kupanje, šišanje i trimanje nakon čega će vaš peso zablistati. ;)

Svaki ljubimac zahtjeva određenu njegu, a redovito kupanje i podrezivanje dlake spada u osnovne tretmane koji se preporučuje priuštiti bar dva do četiri puta godišnje. 

Kupanje je najbolje prepustiti profesionalcima jer se u salonima za njegu pasa koriste posebni nealkalni šamponi namijenjeni za uporabu na ljubimcima. Kupanje se radi nakon dobrog raščešljavanja i to u mlakoj vodi. Nakon šamponiranja, psa se ispere te posuši ručnikom pazeći da se dlaka ne zapetlja.

Rezervirajte termin što prije i odvedite ljubimca na frizuru i njegujući tretman u TOPDOG salonu za njegu i šišanje pasa!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x