SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Nezaboravna biblijska priča u slovenskom krasu! Autoturist Park vodi Vas na jednodnevni izlet autobusom POSTOJNSKU JAMU uz razgled živih jaslica i LJUBLJANU za samo 149 kn/osobi!

Prije:170kn
Sada samo:149kn
Sada samo:149kn Pogledaj detalje ponude
Uživajte u adventskom duhu u Sloveniji! Autoturist Park nudi Vam jednodnevni izlet u čarobno podzemlje veličanstvene Postojnske jame i razgled živih jaslica, a nakon toga i u Ljubljanu! Izaberite svoj polazak na Štefanje 26.12. ili pak netom prije Nove godine 28.12.! Kupon vrijedi ovisno o izabranom terminu: 26.12.19. / 28.12.19.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x