SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Netko je spomenuo čokoladu?! Ove jeseni Best Travel vodi Vas na jednodnevni izlet s autobusnim prijevozom iz Zagreba u Graz i tvornicu čokolade Zotter za samo 149 kn/osobi!

Prije:165kn
Sada samo:149kn
Sada samo:149kn Pogledaj detalje ponude
Polazak u 07,00 sati sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni: 502-506)! Kupon možete iskoristiti isključivo za odabrani termin: 08.10.19. / 09.11.19.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x