SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Neka Vaša kosa bude lijepa i zdrava uz filler terapiju, frizuru i šišanje u Urban Baroque frizerskom salonu za samo 99 kn!


Sada samo:99.00kn

Sada samo:99.00kn

Sada samo:99.00kn

Sada samo:99.00kn
Sada samo:99.00kn Pogledaj detalje ponude

Slične ponude

Sada samo 99.00kn Sjajan tretman za blistavo i dubinsko obnavljanje kose  sisanje Medavita maska za kosu i fen frizura za sve duljine kose u Frizerskom salonu Marija za samo 99 kn
Sada samo 429.00kn Cocochoco keratinski tretman kose  kombinacija prirodnog proteina koji popravlja izgradjuje i njeguje Vasu kosu u Frizerskom salonu Marija za 429 kn
Cocochoco keratinski tretman kose - kombinacija prirodnog proteina koji popravlja, izgrađuje i njeguje Vašu kosu u Frizerskom salonu Marija za 429 kn!

+ šišanje vrhova GRATIS, tretmanom je moguće postići dugotrajan snažan efekt ravnanja kose, dugotrajni sjaj i mekoćuOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x