SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ne propustite čaroban izlet Autoturist Parka na ADVENT u SALZBURG i dvorac HELLBRUNN! Budite dio velike božićne bajke za samo 264 kn/osobi s uključenim prijevozom!

Prije:285kn
Sada samo:264kn
Sada samo:264kn Pogledaj detalje ponude
Posjet Salzburgu i dvorcu Hellebrunn učinit će vaš doživljaj Adventa bajkovitim, stoga izaberite jedan od datuma i otisnite se u čarobnu avanturu! Kupon vrijedi za odabrani datum: 23.11.19. / 07.12.19. / 21.12.19.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x