SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ne propustite bajkovito putovanje u Njemačku i uživajte u prekrasnim dvorcima Bavarske! Smart Travel vodi Vas na 3 dana putovanja i 2 noćenja s doručkom i prijevozom za samo 1079 kn/osobi!

Prije:1090kn
Sada samo:1079kn
Sada samo:1079kn Pogledaj detalje ponude
U cijenu ponude uključen je prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licencirani pratitelj putovanja, smještaj u hotelu 3* na području Münchena na osnovi 2 noćenja s buffet doručkom i svi razgledi! Kupon vrijedi isključivo za 01.11.-03.11.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x