SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Naučite plesove koji se danas najčešće plešu - početni tečaj u trajanju mjesec dana (16 punih sati) u Plesom centru Elite za 185 kn!

Prije:370kn
Sada samo:185kn
Prije:370kn
Sada samo:185kn
Prije:370kn
Sada samo:185kn
Sada samo:185kn Pogledaj detalje ponude
Tečaj "Samo najpotrebniji plesovi"

Tečaj je namijenjen za praktičare koji žele naučiti plesati u kratkom vremenu i s malo plesova postići vještinu dovoljnu za dobro snalaženje u svakoj plesnoj situaciji.

Početna poduka traje 4 tjedna. Za to vrijeme ćete naučiti osnovne korake i plesne figure plesova koji se danas najčešće plešu, dok će se u sljedeća dva mjeseca raditi na osamostaljivanju plesača, povećanju fonda plesnih slika i postizanju zavidne plesne vještine.  

Na kraju ove poduke ćete steći samopouzdanje koje će Vas potaknuti da izađete na plesni podij, dok će sve oči biti uprte u Vas!

Program tečaja samo najpotrebnijih plesova:

– Foxtrot (dvokorak): univerzalni ples na laganiju četverodobnu glazbu;
– Disco fox (trokorak): univerzalni ples na bržu četverodobnu glazbu;
– Slowfox: univerzalni ples na sasvim laganu, sporu četverodobnu glazbu;
– Bečki valcer, engleski valcer: za brzu, odnosno polaganiju glazbu trodobne mjere;
– Rock’n’roll i tango: česti na zabavama i svadbama;
– Salsa, bachatta i cha cha: najpopularniji plesovi danas. U zagrebačkim noćnim klubovima mogu se skoro svaku večer pronaći izuzetno posjećeni salsa plesnjaci, plesnjak u kojima se pleše na temperamentnu i vruću latinsko-američku glazbu.

U uobičajenim plesnim prilikama čak ni gore navedeni plesovi ne plešu se istom učestalosti.

Stoga se univerzalne plesove (Foxtrot, Disco fox, Slowfox) i Salsu (kao najpopularniji ples danas) obrađuje detaljnije, s većim fondom plesnih figura, dok se valceri, rock’n’roll, tango, cha cha i bachatta podučavaju samo u osnovama (ali naravno, i više nego dovoljnima za uspješnu upotrebu).

Ukratko, tečaj najpotrebnijih plesova će vam omogućiti da se u najkraćem mogućem vremenu i sa što je moguće manje zbrke u glavi osjećate sigurno i spremno otplesati baš svaku pjesmu koja se svira na zabavama, svadbama, proslavama nove godine, plesnjacima ili pak salsa partyjima.

Plesna škola Elite

Jedna je od najpopularnijih i najstarijih plesnih škola na području Zagreba, a vrhunski sportski rezultati i najjače svjetske učiteljske licence Nenada Vlahovića, Eliteovog voditelja, u kombinaciji s preko 30 godina iskustva u podučavanju plesa doveli su do toga da se u Plesnoj školi Elite, jednostavno – uči plesati brže, jednostavnije i lakše i stoga s više zadovoljstva nego bilo gdje drugdje.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 185kn Naucite plesove koji se danas najcesce plesu  pocetni tecaj u trajanju mjesec dana 16 punih sati u Plesom centru Elite za 185 kn
Naučite plesove koji se danas najčešće plešu - početni tečaj u trajanju mjesec dana (16 punih sati) u Plesom centru Elite za 185 kn!

Savladajte foxtrot, disco fox, slowfox, bečki valcer, engleski valcer, rock’n’roll, bachattu, cha cha, tango i salsu


Sada samo 79kn Grupna plesna rekreacija PokreTTango bazirana na pokretima argentinskog tanga  Mjesec dana tecaja 2 puta tjedno po 90 minuta za samo 79 kn
Grupna plesna rekreacija "PokreTTango" bazirana na pokretima argentinskog tanga! Mjesec dana tečaja, 2 puta tjedno po 90 minuta za samo 79 kn!

Inovativni program uz koji ćete brzo i kvalitetno svladati tajne argentinskog tanga bez plesnog partnera (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 119kn  PLES NA SIPCI Skupi hrabrost i odvazi se na senzualni trening uz super trenerice Pocetni tecaj u trajanju mjesec dana u Sportvizija centru za 119 kn
[PLES NA ŠIPCI] Skupi hrabrost i odvaži se na senzualni trening uz super trenerice! Početni tečaj u trajanju mjesec dana u Sportvizija centru za 119 kn!

Razvij mišićnu snagu, fleksibilnost, fluidnost pokreta i gracioznost kroz ples, akrobatiku i izvedbenu umjetnost!
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x