SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Naučite plesove koji se danas najčešće plešu - početni tečaj u trajanju mjesec dana (16 punih sati) u Plesom centru Elite za 185 kn!

Prije:370kn
Sada samo:185kn
Prije:370kn
Sada samo:185kn
Prije:370kn
Sada samo:185kn
Sada samo:185kn Pogledaj detalje ponude
Tečaj "Samo najpotrebniji plesovi"

Tečaj je namijenjen za praktičare koji žele naučiti plesati u kratkom vremenu i s malo plesova postići vještinu dovoljnu za dobro snalaženje u svakoj plesnoj situaciji.

Poduka traje 4 tjedna. Za to vrijeme ćete naučiti samo korake i plesne figure plesova koji se danas najčešće plešu.

Pomoću ove poduke ćete steći samopouzdanje koje će Vas potaknuti da izađete na plesni podij, dok će sve oči biti uprte u Vas!

Program tečaja samo najpotrebnijih plesova:

– Foxtrot (dvokorak): univerzalni ples na laganiju četverodobnu glazbu;
– Disco fox (trokorak): univerzalni ples na bržu četverodobnu glazbu;
– Slowfox: univerzalni ples na sasvim laganu, sporu četverodobnu glazbu;
– Bečki valcer, engleski valcer: za brzu, odnosno polaganiju glazbu trodobne mjere;
– Rock’n’roll i polka: česti na zabavama i svadbama;
– Salsa: najpopularniji ples danas. U zagrebačkim noćnim klubovima može se skoro svaku večer pronaći izuzetno posjećeni salsa party, plesnjak u kojemu se pleše na ovu temperamentnu i vruću latinsko-američku glazbu.

U uobičajenim plesnim prilikama čak ni gore navedeni plesovi ne plešu se istom učestalosti.

Stoga se univerzalne plesove (Foxtrot, Disco fox, Slowfox) i Salsu (kao najpopularniji ples danas) obrađuje detaljnije, s većim fondom plesnih figura, dok se valcer, rock’n’roll i polka podučavaju samo u osnovama (ali naravno, i više nego dovoljnima za uspješnu upotrebu).

Ukratko, tečaj najpotrebnijih plesova će vam omogućiti da se u najkraćem mogućem vremenu i sa što je moguće manje zbrke u glavi osjećate sigurno i spremno otplesati baš svaku pjesmu koja se svira na zabavama, svadbama, proslavama nove godine, plesnjacima ili pak salsa partyjima.

Plesna škola Elite

Plesna škola je jedna od najpopularnijih i najstarijih plesnih škola na području Zagreba. Njezina je aktivnost okrenuta svima dobre volje koji žele naučiti društveni plesove i iznenaditi prijatelje na plesnom podiju - standardne, latinsko-američke i disko plesove, a nedaleko su poznati i po tome što iz njihove škole nitko ne odlazi s dvije lijeve!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 119kn  PLES NA SIPCI Popularni oblik rekreacije koji ukljucuje niz zabavnih i zahtjevnih elemenata  pocetni tecaj u trajanju mjesec dana za 119 kn
Ocjena:
Sada samo 185kn Naucite plesove koji se danas najcesce plesu  pocetni tecaj u trajanju mjesec dana 16 punih sati u Plesom centru Elite za 185 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust