SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Najpouzdanija ultrazvučna analiza ciste jajnika i procjena rizika raka jajnika u ordinaciji Gynnova za 499 kn!


Sada samo:499.00kn

Sada samo:499.00kn

Sada samo:499.00kn

Sada samo:499.00kn

Sada samo:499.00kn

Sada samo:499.00kn

Sada samo:499.00kn

Sada samo:499.00kn
Sada samo:499.00kn Pogledaj detalje ponude
IOTA ultrazvučna metoda procjena rizika raka jajnika


Rak jajnika je vrlo opasna bolest. Smrtnost od ove zloćudne bolesti se kreće izmedju 70 i 80%. U medicini je poznat i pod nazivom “tihi ubojica”. Otkriva ga se najčešće u poodmaklom stadiju jer je do tada praktički bez simptoma (nadutost, pritisak ili bolovi u donjem abdomenu, otežano mokrenje i stolice). Stoga je rana detekcija ove bolesti od vrlo važnog značaja. Petgodišnje preživljavanje u tom slučaju iznosi 80%. 

Brojne metode rane detekcije su korištene u posljednjih 30tak godina – color Doppler ultrazvučna analiza prokrvljenosti jajnika, tumorski biljezi, 3dimenzionalni ultrazvuk, magnetska rezonanca, genetska analiza…, no niti jedan se nažalost nije pokazao dovoljno osjetljivim za ranu dijagnozu bolesti. Od 2013 godine u upotrebi je IOTA (International Ovarian Tumor Analysis) procjena rizika za rak jajnika. 

Međunarodni tim stručnjaka (Belgija, Engleska, Švedska i dr.) je na osnovi dotadašnjih rezultata dijagnostike raka jajnika napravila algoritam po kojem se ova bolest otkriva u 90% slučajeva, najčešće već u ranoj fazi. Baziran je na kombinaciji ultrazvučne slike, prokrvljenosti jajnika i tumorskih biljega (CA 125). Stručnost i iskustvo ginekologa i kvaliteta ultrazvučnog aparata su od velikog značaja u donošenju precizne dijagnoze. 


Ordinacija “GynNova” (dr Crvenković) je jedina u Hrvatskoj od 2015 godine licencirana za ovu pretragu.  

Ujedno posjeduju i ultrazvučni aparat (Samsung WS-80A Elite) koji jedini sadrži IOTA softwer. Tijekom posljednjih 30 godina dr Crvenković je svoje znanje u ranoj dijagnostici raka jajnika stjecao u vrhunskim klinikama širom svijeta pod mentorstvom najzvučnijih imena iz tog područja (Prof Asim Kurjak, Prof Lawrence Platt-SAD, Prof Dirk Timmerman-Belgija). 

Ciljna grupa pacijentica za ovu pretragu su žene sa opterećenom obiteljskom anamnezom (majka, sestra, teta ili baka oboljele od raka jajnika, dojke, maternice ili debelog crijeva), te žene sa dijagnosticiranom cistom jajnika. Prilikom ultrazvučnog pregleda analizira se morfologija jajnika (veličina, rubovi, gustoća sadržaja ciste, prisutnost izraslina unutar ciste, sjene oko ciste) kao i količina krvnih žila jajnika. 

U kombinaciji sa vrijednostima CA 125 kompjutorskim izračunom dobiva se procjena rizika za rak jajnika (u postotcima). Ova informacija je od velike vrijednosti ginekologu i pacijentici za odluku o načinu liječenja (ekspetativni ili operacija, zračenje i kemoterapija), a u konačnici i o kvaliteti daljnjeg života. 

Rana dijagnoza = uspješno izlječenje!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 249.00kn 4D ultrazvuk i DVD snimka vase bebe uz ukljucen anomaly scan pomocu kvalitetnog Samsung uredjaja u centru grada za 249 kn
4D ultrazvuk i DVD snimka vaše bebe uz uključen anomaly scan pomoću kvalitetnog Samsung uređaja u centru grada za 249 kn!

Najdetaljniji uvid i prikaz stanja u realnom vremenu uz poseban osjećaj i sreću koju budi iščekivanje :)


Ocjena:
Sada samo 289.00kn Ginekoloski pregled ultrazvuk papa test i color doppler u Poliklinici Djuric za 289 kn
Ginekološki pregled, ultrazvuk, papa test i color doppler u Poliklinici Đurić za 289 kn!

Nužan pregled za očuvanje intimnog zdravlja koji omogućuje rano otkrivanje upala, infekcija i drugih promjena


Ocjena:
Sada samo 499.00kn Najpouzdanija ultrazvucna analiza ciste jajnika i procjena rizika raka jajnika u ordinaciji Gynnova za 499 kn
Najpouzdanija ultrazvučna analiza ciste jajnika i procjena rizika raka jajnika u ordinaciji Gynnova za 499 kn!

Prvi u Hrvatskoj licencirani za IOTA pretragu koja u 90% slučajeva otkriva zloćudnu bolest već u ranom stadiju


Ocjena:
Sada samo 399.00kn Paket ginekoloskih briseva u Poliklinici LabPlus Bris na Chlamydia PCR Mycoplasmu i Ureaplasmu uz bris cerviksa ili uretre za 399 kn
Paket ginekoloških briseva u Poliklinici LabPlus! Bris na Chlamydia PCR, Mycoplasmu i Ureaplasmu uz bris cerviksa ili uretre za 399 kn!

Brisevi se uzimaju pojedinačno i na određene vrste bakterija kako bi se točno odredila vrsta bakterija i točna terapija


Ocjena:
Sada samo 349.00kn GINEKOLOSKI  kompletan pregled uz papa test i color doppler u Poliklinici Stil Medical  obavite najvazniji godisnji pregled brzo i bez cekanja za 349 kn
GINEKOLOŠKI - kompletan pregled uz papa test i color doppler u Poliklinici Stil Medical - obavite najvažniji godišnji pregled brzo i bez čekanja za 349 kn!

Rak grlića maternice je najčešći zloćudni tumor ženskih spolnih organa - reagirajte na vrijeme uz redoviti pregled


Ocjena:
Sada samo 349.00kn 4D ULTRAZVUK  uvjerite se u zdravlje vase bebe  pogledajte njene kretnje u stvarnom vremenu uz ukljucenu snimku u Poliklinici Stil Medical za 349 kn
Ocjena:
Sada samo 1199.00kn Rejuvenacija rodnice CO2 laserom  unaprijedite kvalitetu zivota bezbolnom metodom s trenutnim djelovanjem u Poliklinici Veritas za 1 199 kn
Rejuvenacija rodnice CO2 laserom - unaprijedite kvalitetu života bezbolnom metodom s trenutnim djelovanjem u Poliklinici Veritas za 1.199 kn!

Pregled i konzultacije uz tretman koji rješava probleme "bježanja mokraće", bolnih odnosa, suhoće i pojačanog iscjetka


Ocjena:
Sada samo 1499.00kn Svi godisnji pregledi u jednom danu najkompletniji sistematski i ginekoloski za zene  uvid u cjelokupno stanje organizma u Poliklinici Veritas za 1 499 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x