MED VISAGE LIFTING - smanjite bore i opuštenost kože lica i vrata s najnovijim dostignućem neinvazivnog liftinga od sada dostupnim i u Hrvatskoj

Sada samo: €79.50

Sada samo: €79.50

Sada samo: €79.50

Sada samo: €79.50

Sada samo: €79.50

Sada samo: €79.50

Sada samo: €79.50

Sada samo: €79.50

Sada samo: €79.50

Sada samo: €79.50

Sada samo: €79.50

Sada samo:€79.50 Pogledaj detalje ponude
Jedan od najpopularnijih anti-age tretmana u svijetu dostupan je i u Hrvatskoj!

Od tvorca Med Contoura, učinkovitog i dokazano najboljeg uređaja za oblikovanje tijela nekirurškom metodom, stiže Med Visage uređaj za nekirurški ''face lifting'' koji posjeduje sve potrebne certifikate i FDA odobrenje!

U Dharma Institutu ljepote i zdravlja tretmane Med Visage uređajem zovu ''kraljevskim tretmanima''.

Med Visage je uređaj za nekirurški lifting lica i vrata koji kombiniranjem ultrazvučne tehnologije i radiofrekvencije dubinski djeluje na kožu. Upravo se ultrazvučnom tehnologijom učinkovito smanjuju bore i opuštenost kože na predjelu lica i vrata. Ultrazvučna tehnologija od 5 MHZ složena je tako da optimizira doticaj s kožom korisnika, pa je kao takav u potpunosti siguran i bezbolan.

S druge strane, radiofrekvencija grije dermis i potkožno tkivo, ali također neinvazivno i bez ikakve štete za epidermu. Tom toplinom se potiče proces proizvodnje kolagena koji koži daje učinak zatezanja i mladoliki izgled.

Osim toga, povećanom temperaturom stimulira se dotok krvi u tretirano područje kojom dolazi više kisika i hranjivih tvari za iscjeljivanje, a time se pojačava dotok limfe koja pomaže u otklanjanju toksina.

Riječ je o tretmanu koji:

✔️ zateže i pomlađuje kožu
✔️ stimulira proizvodnju novog kolagena
✔️ izvodi takozvani ''nekirurški lifting lica''
✔️ smanjuje podočnjake
✔️ smanjuje podbradak
✔️ podiže očne kapke


Osim toga, Med Visage potiče i proces stvaranja novog kolagena, pa do potpunog učinka i rezultata tretmana dolazi tijekom dva do tri mjeseca čime se produljuje efekt samog tretmana, jer sam kolagen pomaže koži da dulje zadrži mladoliki izgled.

Koža je nakon tretmana glatka na dodir, te poprima svjež i mladolik izgled. Tretman je bezbolan i može se usporediti s toplom masažom.

Krenite u borbu protiv opuštene kože!

Dharma Institut

Ovaj institut postoji već 15 godina i razvio je vlastiti pristup prema svojim klijentima kako bi se što lakše nosili sa svim izazovima današnjice, a s druge strane, da bi ostali zdravi i sretni! Iz svojeg dugogodišnjeg iskustva u radu s ljudima, na tom su principu kreirali cijelu lepezu programa od uljepšavanja do wellness rituala. Izuzetno su konkurentni svojom ponudom aparata koje uglavnom posjeduju poliklinike.

Njihovu kvalitetu u radu prepoznaju i brojne poznate osobe, pa su njihovi stalni klijenti među ostalim i Barbara Vicković, Ivana Šundov Hojan i Tea Mlinarić! :)

Tagovi

hijaluron