SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MADEŽI - uklanjanje jedne izrasline uz uključen dermatoskopski pregled cijelogtijela i lokalnu anesteziju u Poliklinici dr. Džepina za 559 kn!

Prije:800.00kn
Sada samo:559.00kn
Prije:800.00kn
Sada samo:559.00kn
Prije:800.00kn
Sada samo:559.00kn
Prije:800.00kn
Sada samo:559.00kn
Prije:800.00kn
Sada samo:559.00kn
Sada samo:559.00kn Ponuda je istekla
Uklanjanje madeža

Općenito govoreći, madeži su dobroćudne promjene kože. No ako primijetite promjene u boji, veličini ili izgledu madeža - to je ozbiljan poziv na odlazak na pregled i preventivno uklanjanje. Melanom je jedan od brzo rastućih tumora, uz godišnje povećanje od čak 7%. U Hrvatskoj se godišnje otkrije oko 580 novooboljelih od melanoma.

Kako prepoznati potencijalno opasne madeže? 
  • nemaju jasne rubove 
  • mijenjaju boju 
  • veći su od 6mm u promjeru 
  • rastu i mijenjaju oblik 
  • asimetrični su 
  • javlja se svrbež ili krvarenje na mjestu madeža 

Ako primijetite ijedan od navedenih simptoma, to je znak da bi madež trebalo ukloniti. 

Učestalost tumora kože i promjena koje im prethode uzimaju u novije vrijeme prave epidemijske razmjere. Općenito govoreći, karcinom kože nastaje u epidermisu (vanjski sloj kože), što ga čini oku vidljivim. Uglavnom nastaje na dijelovima tijela izloženim suncu, uključujući tjeme, lice, usne, uši, vrat, prsište, ruke, dlanovi, ali i kožu na nogama.

Najpoznatiji dokazani uzročnik karcinoma kože jest ultraljubičasto zračenje (UV) prisutno u sunčevim zrakama te komercijalnim lampama za sunčanje (solarij). Treba istaknuti da i UVA i UVB oboje pridonose razvoju karcinoma kože. Najbolji način prevencije jest zaštita od sunca.

Kako prepoznati karcinom kože? Najčešći upozoravajući znak jest novonastala promjena koja ne cijeli. Karcinom može nastati kao mala, glatka, sjajna, blijeda ili izbočena kvržica. Može nastati i kao crvenkasta promjena. Ponekada nastaje sitno točkasto krvarenje ili krasta. Također može nastati i kao tvorba u razini kože, kao crvenkasta, gruba, hrapava mrlja, suhe konzistencije. Postoji i tzv. aktinička keratoza, promjena koja izgleda kao gruba, crvenkasta ili smećkasta mrlja različite veličine iz koje ponekada nastaje karcinom.

Bilo koji od navedenih simptoma znak je upozorenja. Ako se takva promjena ukloni u ranoj fazi, iz organizma se odstrane sve kancerogene stanice koje se, jednom odstranjene, vrlo rijetko ponovno pojavljuju. To je sigurnost koju pruža jedino kirurški zahvat, odnosno ekscizija.

Nakon što je madež kirurški odstranjen, potrebno je redovito previjati mjesto na kojem se nalazio. Nakon skidanja šavova, potrebno je posebno obratiti pozornost na izgled ožiljka te ga njegovati prema uputama liječnika. Kako biste osigurali potpun oporavak, jedan do dva tjedna nakon zahvata preporučuje se izbjegavati teški fizički napor i izlaganje suncu.

Poliklinika dr. Džepina

Zahvat obavlja Prim. dr. sc. Davor Džepina, plastični kirurg glave i vrata.

Jedini je specijalist u Hrvatskoj i jedan od malobrojnih izvan SAD-a koji posjeduje licencu American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (ABFPRS - licencirajuće stručno tijelo Američke medicinske asocijacije AMA) 2006. godine. Također, dr. Džepina je Fellow of European Board of Otolaryngology-Head and Neck Surgery (FEBORL-HNS).

Kontinuiranu stručno-znanstvenu izobrazbu iz plastične i estetske kirurgije glave i vrata i provodi posjećujući stručne skupove i klinike (SAD - New York, Chicago, Boston, Miami, Boca Raton, San Diego, Iowa City, Philadelphia, Denver; Europa - London, Frankfurt, Erlangen, Regensburg, Graz, Salzburg, Rim, Milano). Stečena znanja i nove medicinske tehnologije implementira u svakodnevnoj praksi, naravno nakon kritičke procjene njihove potpune sigurnosti i korisnosti za pacijenta.

Dr. Džepina sudjeluje i u znanstvenom radu u suradnji s mnogim kolegama u Hrvatskoj, kao i u svijetu. 2010. godine obranom disertacije stekao je stupanj doktorata znanosti. Od 2013. godine je Viši znanstveni suradnik na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Slične ponude

Sada samo 420.00kn PREGLED MADEZA  ne cekajte vidljivu promjenu na madezu obavite dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici LabPlus za 420 kn
PREGLED MADEŽA - ne čekajte vidljivu promjenu na madežu, obavite dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici LabPlus za 420 kn!

Pregled koristi za rano otkrivanje melanoma i izbjegavanje nepotrebnih operacija madeža i dobroćudnih promjena


Sada samo 699.00kn Uklanjanje ksantelazme s kapaka  bezbolno rijesite estetski problem neugodnih zuckastih mrlja na kapcima u Poliklinici Ritz Nova za 699 kn
Sada samo 399.00kn MADEZI I BRADAVICE  na vrijeme se rijesite po zivot opasnih promjena uz pregled cijelog tijela dermatoskopom i uklanjanje jedne izrasline za 399 kn
MADEŽI I BRADAVICE - na vrijeme se riješite po život opasnih promjena uz pregled cijelog tijela dermatoskopom i uklanjanje jedne izrasline za 399 kn!

Poklonite povjerenje dr. Matiji Miletiću, Najdoktoru za 2016., 2017.,2018., 2019. i 2020. godinu; uključena anestezijaOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x