SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MADEŽI I BRADAVICE - pregled cijelog tijela dermatoskopom i uklanjanje jedne izrasline! Na vrijeme se riješite po život opasnih promjena za 399 kn!

Prije:950kn
Sada samo:399kn
Prije:950kn
Sada samo:399kn
Prije:950kn
Sada samo:399kn
Prije:950kn
Sada samo:399kn
Prije:950kn
Sada samo:399kn
Prije:950kn
Sada samo:399kn
Prije:950kn
Sada samo:399kn
Sada samo:399kn Ponuda je istekla
Madeži

Madeži se smatraju dobroćudnom i sasvim normalnom pojavom na koži. S druge strane, bilo kakve promjene na madežu nisu normalne i potrebno ih je ozbiljno shvatiti jer one mogu biti prvi znak melanoma. U zadnjih 15 godina rizik od nastanka melanoma porastao je za čak 52% , stoga je vrlo bitno da reagirate na vrijeme.

U prilog redovitim kontrolama ide i činjenica da je rak kože najčešće dijagnosticirana vrsta raka na svijetu, a čak 10% melanoma nastaje upravo iz atipičnih madeža.

Zahvat obavlja dr. Matija Miletić, ugledni hrvatski estetski kirurg koji osim u Ordinaciji MM Medestetica radi na odjelu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke u Općoj bolnici Karlovac. Također, stručni je suradnik u dvije zdravstvene ustanove u Hrvatskoj.

U 2016., 2017. i 2018. godini proglašen je Najdoktorom, a pacijenti ga opisuju kao izuzetno ljubaznog, pedantnog i susretljivog te profesionalnog i posvećenom svom poslu.

Bradavice

Bradavice mogu nastati na bilo koje dijelu tijela. To su zarazne kožne izrasline koje uzrokuju različiti oblici humanog papiloma virusa (HPV-a). U većini slučaja su bezbolne, osim ako se nalaze na dijelu tijela na koji se vrši pritisak. Najveći problem bradavica je narušavanjem estetskog izgleda. Prenose se direktnim i indirektnim kontaktom, a najlakše će ih dobiti osobe slabog imuniteta. Bradavice je potrebno ukloniti kako se ne bi proširile i zarazile veću površinu.

Uklanjanje madeža ili bradavice

Uklanjanje je potrebno ukoliko madež počne rasti, mijenjati boju, nejasnih je rubova, ukoliko krvari ili je veći od jednog centimetra. Posebno se preporučuje obratiti pažnju na madeže koji se nalaze na istaknutim mjestima na kojima su moguće ozlijede - pregibi na tijelu, mjesta na koja odjeća vrši pritisak i slično.

Nakon operacije potrebno je redovito previjati mjesto na kojem se nalazio madež ili bradavica, a nakon skidanja konaca potrebno je pripaziti i posebno njegovati ožiljak po uputama liječnika. Za potpuni oporavak potrebno je oko jedan ili dva tjedna ovisno o dijelu tijela s kojeg se madež uklanja,a tijekom tog razdoblja preporučuje izbjegavati veće fizičke napore i izlaganje suncu.

Pregled dermatoskopom

Dermatoskopija ili dermoskopija jednostavna je i bezbolna pretraga tijekom koje se uz pomoć dermoskopa promatraju promjene na koži, odnosno madežima. Dermoskop je ručni aparat koji omogućuje povećanje vidnog polja od 6 do 40 puta i izuzetno je važan u dijagnostici pigmentnih promjena na koži. Pomaže dijagnosticirati tip promjene i odrediti kada je određenu promjenu potrebno ukloniti.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 399kn Rijesite se gljivica uz 3 tretmana laserom POTPUNO i bezbolno uklanjanje s noktiju s obje ruke ili obje noge za 399 kn
Riješite se gljivica uz 3 tretmana laserom! POTPUNO i bezbolno uklanjanje s noktiju s obje ruke ili obje noge za 399 kn!

U kozmetičkom salonu Lavanda rade ovlašteni zastupnici i edukatori za rad s laserom i laser metodama


Sada samo 375kn Uklanjanje madeza ili bradavica uz dermatoskopski pregled i lokalnu anesteziju u Poliklinici Superiora od 375 kn
Uklanjanje madeža ili bradavica uz dermatoskopski pregled i lokalnu anesteziju u Poliklinici Superiora od 375 kn!

Riješite neželjene estetske probleme na koži i na vrijeme otkrijte moguće zloćudne promjene


Ocjena:
Sada samo 559kn MADEZI Uklanjanje jedne izrasline uz ukljucen dermatoskopski pregled cijelogtijela i lokalnu anesteziju u Poliklinici dr Dzepina za 559 kn
MADEŽI Uklanjanje jedne izrasline uz uključen dermatoskopski pregled cijelogtijela i lokalnu anesteziju u Poliklinici dr. Džepina za 559 kn!

Ukoliko ste primijetili promjenu u boji, veličini ili izgledu madeža, reagirajte odmah i otklonite potencijalni rizik!
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x