SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MADEŽI - dermatoskopski i specijalistički pregled cijelog tijela uz odmah gotove nalaze u Poliklinici Fenix za 299 kn!

Prije:600.00kn
Sada samo:299.00kn
Prije:600.00kn
Sada samo:299.00kn
Prije:600.00kn
Sada samo:299.00kn
Sada samo:299.00kn Ponuda je istekla
Zašto je pregled madeža važan u svakoj životnoj dobi?

Madeži se inače smatraju dobroćudnom i normalnom pojavom na koži, no svaku promjenu u madežu i oko njega treba ozbiljno shvatiti jer ona može biti prvi znak pojave melanoma.

Melanom u početnom stadiju izgleda kao običan madež, stoga mnogi propuste otići na pregled. No svaka promjena u izgledu, obliku i strukturi madeža može značiti potencijalni melanom. Melanom je jedan od brzo rastućih tumora, uz godišnje povećanje od čak 7%. U Hrvatskoj se godišnje otkrije oko 580 novooboljelih od melanoma.  

Kako prepoznati opasne madeže?
  • nemaju jasne rubove
  • mijenjaju boju
  • asimetrični su
  • rastu, mijenjaju oblik ili izgled
  • nastaju simptomi poput svrbeža ili krvarenja
  • veći su od 6mm u promjeru

Za otkrivanje potencijalno opasnih madeža koristi se dermatoskopija, odnosno pregled posebnim optičkim uređajem - dermatoskopom od strane specijalista dermatologije. Dermatoskop je instrument koji povećava vidno polje pomoću polariziranog i nepolariziranog svjetla. 

Pregled dermatoskopom pomaže u razlikovanju malignih promjena na koži od benignih te pomaže u dijagnozi tipa promjene (keratoze, dermatofibroma, hemangioma i drugih promjena). Dermatoskop povećava promatranu promjenu za 10 do 20 puta i daje bolji uvid u izgled površine i rubova te raspored pigmenta što je teško vidljivo prostim okom. 

Najvažnija funkcija dermatoskopskog pregleda je u dijagnostici tumorskih promjena na koži, odnosno melanoma. Pouzdanost procjene tumorske promjene na koži dermoskopskim pregledom se povećava čak do 95%.  Temeljem pregleda dermatoskopom i vizualnog pregleda, dermatolog vam daje specijalističko mišljenje i pojašnjenje rezultata.

Ukoliko imate mnogo madeža ili su sumnjivog izgleda, savjetujemo vam posjet Poliklinici Fenix kako biste provjerili njihovo stanje.

Poliklinika Fenix

Već 13 godina uspješno se brinu o vašem zdravlju. Do sada su pomogli brojnim pacijentima savjetom, dijagnozom ili liječenjem. Njihovi liječnici su svi redom vrhunski specijalisti svojeg područja, priznati u Hrvatskoj i svijetu stoga im se obratite s povjerenjem.

Preglede obavljaju stručno i kvalitetno. Individualnim pristupom te stručnošću specijalista trude se zadovoljiti potrebe svih klijenata.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x