SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ljubitelji mira, tišine i prirode, ovo je oaza za Vas! Uživajte 3 dana u idili kuće za odmor Tržan u mjestašcu Modruš kraj Josipdola uz 2 noćenja za 4 osobe i samo 649 kn!

Prije:950kn
Sada samo:649kn
Sada samo:649kn Pogledaj detalje ponude
Budite se uz prirodan miris šume, voćnjaka, daleko od buke, a u blizini svih potrebnih sadržaja i samog centra grada, što kuću za odmor čini pravom oazom za odmor! Iskoristivost kupona do 28.12.2019.!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x