SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ljetni odmor na predivnom Murteru! Uživanje u godišnjem odmoru s 2/ 5/ 7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe + djeca do 6 godina u šarmantnom obiteljskom hotelu Ana***...super cijena!

Prije:2100.00kn
Sada samo:1615.00kn
Sada samo:1615.00kn Pogledaj detalje ponude
Hotel Ana*** nalazi se na prekrasnom dalmatinskom otoku Murteru s divnim pogledom na grupu Kornatskih otoka! Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 05.06. 2020 do 02.07.2020., ovisno o izabranoj opciji!

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x