SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ljepote Sarajeva uz Darojković Promet! Posjetite srdačno Sarajevo i Vrelo Bosne na 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu uz prijevoz autobusom iz Zagreba i licenciranog pratitelja...399kn/osobi!

Prije:430kn
Sada samo:399kn
Sada samo:399kn Pogledaj detalje ponude
Polazak u 5:00h iz Dugog Sela. Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datum od 04.05 do 05.05. ili od 22.06. do 23.06.2019. - garantirano!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x