SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Lječilište Veli Lošinj - iskusite oazu mira, zdravlja i vitalnosti u poznatom mediteranskom lječilištu čija tradicija traje preko 130 godina uz 2 noćenja s polupansionom za dvoje

Sada samo: €1129.00 (8506.45kn) Ponuda je istekla
Lječilište Veli Lošinj - oaza mira, zdravlja, vitalnosti, ljepote i gostoljubivosti!

Povijest Lječilišta Veli Lošinj bilježe se pred gotovo 130 godina, kada je u ljeto davne 1885. godine, na svom krstarenju Jadranom, nadvojvoda Karlo Stjepan Habsburg, zapovjednik austrougarske ratne mornarice, odabrao Veli Lošinj kao najprikladnije mjesto za svoj odmor, zbog ljepote krajolika, vegetacije i izuzetno povoljnih klimatskih prilika.

Prema klasifikaciji lječilišta predstavlja klimatsko lječilište jer svoje lječilišne programe zasniva na pogodnosti koju čine prirodni uvjeti na lokaciji; blaga mediteranska klima koju odlikuje veliki broj sunčanih sati tijekom godine, nadasve čisto more i zrak te veliki kompleksi borove šume i mediteranskog raslinja na samoj lokaciji lječilišta i u okruženju.


Lječilište je smješteno na zapadnom rubnom području naselja Veli Lošinj na koje se prema jugozapadu nastavljaju prostori Park-šuma Pod Javori. Izravno je priključeno na državnu cestu, glavnu dužotočnu prometnicu koja od trajektnih pristaništa vodi do Velog Lošinja.

U Lječilištu Veli Lošinj veliki broj domaćih i stranih gostiju spaja ugodno s korisnim pa uz blagodati mikroklime, sunca i mora koriste i usluge medicinske rehabilitacije pod nadzorom specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije te specijaliste dermatovenerologa.


Villa Elisabeth!
 
Villa Elisabeth je dvorac sagrađen 1886. godine i u potpunosti renoviran i adaptiran 2013. godine. Villa ima 28 dvokrevetnih soba od kojih 12 ima i pomoćni ležaj na kojem može spavati jedna odrasla ili jedno do dvoje djece. Moguće je rezervirati i obiteljske sobe koje su međusobno povezane unutarnjim vratima. Sobe su prilagođene osobama s bolestima dišnih putova alergijske etiologije.

U interijeru svijetlih boja svi detalji su u francuskom i austrijskom starinskom stilu. Standard je procijenjen na 3+ zvjezdice. Sve su sobe potpuno antialergijske!


Slične ponudeNa žalost trenutno za odabrani grad i kategoriju nemamo ponude.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x