SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LAST MINUTE ljeto u oazi opuštanja na Dugom otoku! Odmor na 2, 3, 4 ili 5 noćenja za 2 osobe s POLUPANSIONOM uz 1 dijete do 12 godina u hotelu Luka...već od 999 kn!

Prije:1500kn
Sada samo:999kn
Sada samo:999kn Pogledaj detalje ponude
Svega 20 metara od mora, Hotel Luka smješten je u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka u zadarskoj skupini otočja! Kupon je iskoristiv u periodu od 30.08. do 11.09.19!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x