SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kundalini yoga - mjesec dana treninga za 140 kn!

Prije:280.00kn
Sada samo:140.00kn
Prije:280.00kn
Sada samo:140.00kn
Prije:280.00kn
Sada samo:140.00kn
Prije:280.00kn
Sada samo:140.00kn
Prije:280.00kn
Sada samo:140.00kn
Prije:280.00kn
Sada samo:140.00kn
Prije:280.00kn
Sada samo:140.00kn
Sada samo:140.00kn Ponuda je istekla
KUNDALINI YOGA - yoga svjesnosti 

Kundalini joga ima tradiciju staru nekoliko tisuća godina. Zapad ju je upoznao 1969. dolaskom Yogi Bhajana iz Indije. Jedna je od najbržih i najpotpunijih tehnika za transformaciju tijela, uma i duha zahvaljujući kombiniranju određenih sljedova vježbi (kriya), raznih tehnika disanja mantri i meditacija. 

Kundalini joga nosi i naziv joga svjesnosti. Možemo ju nazvati i joga života jer se s njenim prakticiranjem suočavate sa sobom i svojim obrascima na podsvjesnoj razini, te sa svojim slabostima, a paralelno rastete i realizirate sebe, svoj osobni integritet te jačate imunološki sustav. Redovitim prakticiranjem otpuštaju se blokade, strahovi i napetosti. Oslobađate se negativnih obrazaca i navika, te unosite ravnotežu i vitalnost u vaš svakodnevni život. 

Jogom se može spoznati da su svi duhovna bića u ljudskom postojanju. Kundalini je duhovna energija koja spava u svakom čovjeku u području prve čakre – Muladhara. To je snaga koja je po svojoj prirodi spiralna i savijena je tri i po puta u obliku prstena, i tako miruje sve dok je ne probudite. Kada se kundalini budi, kreće se uzduž energetskog kanala koji protječe kroz kičmeni stup od trtice do glave i na svom putu kroz energetski kanal prolazi kroz čakre kako bi dosegla sedmu – Krunsku čakru. Kundalini je po svojoj prirodi energija koja prepoznaje sve energetske (emotivne, mentalne, ali i fizičke) blokade i ima tu sposobnost da ih razbija i pravi svojevrsno čišćenje. 

Kako se ova energija uzdiže kroz energetski kanal, čovjek tako i postaje sretniji, zadovoljniji, uravnoteženiji i zdraviji u svakom smislu. Njenim podizanjem ka gornjim čakrama intelektualne sposobnosti dolaze do izražaja, poboljšavaju se memorija i koncentracija, kao i snaga volje.

 „Ili se uzdigneš iznad energije i ona te ponese ili ideš ispod energije, koja te onda opterećuje.“ Yogi Bhajan

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x