SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kraljevski doživljaj Adventa u Beču se ne propušta! Otputujte s Autoturist Parkom u austrijsku prijestolnicu na jednodnevni izlet s prijevozom i turističkim voditeljem za samo 259 kn/osobi!

Prije:285kn
Sada samo:259kn
Sada samo:259kn Pogledaj detalje ponude
Iskoristite jednu subotu u studenom ili prosincu za putovanje i osjećajte se kraljevski na Adventu u austrijskoj prijestolnici! Kupon vrijedi za odabrani termin: 23.11.19. / 30.11.19. / 07.12.19. / 14.12.19 / 21.12.19.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x