SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kraj ljeta u prekrasnoj uvali Pokrivenik na sjevernoj obali Hvara na 3 ili 6 dana uz 2 ili 5 noćenja s POLUPANSIONOM u obiteljskom hotelu Timun za 2 osobe...već od 755 kn!

Prije:755kn
Sada samo:755kn
Sada samo:755kn Pogledaj detalje ponude
Iskustvo Hvara uz smještaj u hotelu Timun tik do mora! Korisnici ove ponude ostvaruju i besplatni hotelski parking! Kupon vrijedi od 14.09.19. do 28.09.19.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x