SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila uz opciju vanjskog pranja Riješite se prljavštine, bakterija i neugodnih mirisa od 249 kn!

Prije:400kn
Sada samo:249kn
Prije:400kn
Sada samo:249kn
Prije:400kn
Sada samo:249kn
Sada samo:249kn Pogledaj detalje ponude
Kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila

Redovito usisavanje i brisanje prašine najbolji je način da unutrašnjost automobila održite u dobrom stanju, međutim u većini slučajeva samo usisavanje nije dovoljno. Tijekom vremena u unutrašnjosti vašeg automobila gomilaju se prljavština, prašina, pijesak, mrvice od hrane i slično na teško dostupnim mjestima.

Iz tog razloga poželjno je barem jednom godišnje napraviti potpuno unutarnje kemijsko čišćenje vozila kako bi se uklonila dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi. Kemijsko čišćenje najviše pomaže u zaštiti tapeciranih dijelova u unutrašnjosti automobila.

Pravo je vrijeme da svom ljubimcu priuštite potpunu preobrazbu i vratite mu stari sjaj!


Autopraonice VIP ZG i Tutač

Dođite i s punim povjerenjem prepustite vašeg limenog ljubimca u ruke stručnog tima Autopraonice VIP ZG ili Autopraonice Tutač.

Profesionalnost, ljubaznost i sigurnost temelj su na kojem se zasniva kvaliteta njihove usluge.

Oni znaju kako vratiti vašem vozilu puni sjaj i čistoću!

Visokokvalitetna autokozmetika, preparati za vrhunsku njegu i profesionalni strojevi Karcher koje koriste u svakom segmentu pranja čine vaše vozilo blistavo čistim.

Autopraonice VIP ZG i Tutač otvorene su za suradnju s autoklubovima, tvrtkama, obrtima i drugim klijentima koji zahtijevaju vrhunsku njegu vozila.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 249kn Kemijsko ciscenje sjedala i vrata u Autopraonici Jimmy za 249 kn
Kemijsko čišćenje sjedala i vrata u Autopraonici Jimmy za 249 kn!

Priuštite svom limenom ljubimcu potpunu preobrazbu i uživajte u vožnji


Ocjena:
Sada samo 99kn Poliranje farova 3M pastom za samo 99 kn
Poliranje farova 3M pastom za samo 99 kn!

Vratite sjaj svom limenom ljubimcu i povećajte vidljivost na cesti u autopraonici Jimmy u Španskom


Ocjena:
Sada samo 249kn Kompletno kemijsko ciscenje unutrasnjosti automobila uz opciju vanjskog pranja Rijesite se prljavstine bakterija i neugodnih mirisa od 249 kn
Ocjena:
Sada samo 199kn Kemijsko ciscenje unutrasnjosti automobila za 199 kn
Kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila za 199 kn!

Riješite se prljavštine, bakterija i neugodnih mirisa u Centru za njegu vozila Matić
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x