SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 50% - Kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila - riješite se prljavštine, bakterija i neugodnih mirisa za 199 kn!

Prije:400kn
Sada samo:199kn
Prije:400kn
Sada samo:199kn
Prije:400kn
Sada samo:199kn
Sada samo:199kn Pogledaj detalje ponude
Kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila

Redovito usisavanje i brisanje prašine najbolji je način da unutrašnjost automobila održite u dobrom stanju, međutim u većini slučajeva samo usisavanje nije dovoljno. Tijekom vremena u unutrašnjosti vašeg automobila gomilaju se prljavština, prašina, pijesak, mrvice od hrane i slično na teško dostupnim mjestima.

Iz tog razloga poželjno je barem jednom godišnje napraviti potpuno unutarnje kemijsko čišćenje vozila kako bi se uklonila dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi. Kemijsko čišćenje najviše pomaže u zaštiti tapeciranih dijelova u unutrašnjosti automobila.

Pravo je vrijeme da svom ljubimcu priuštite potpunu preobrazbu i vratite mu stari sjaj!

Auto

Autopraonice VIP i Tutač

Dođite i s punim povjerenjem prepustite vašeg limenog ljubimca u ruke stručnog tima Autopraonice VIP ili Autopraonice Tutač.

Profesionalnost, ljubaznost i sigurnost temelj su na kojem se zasniva kvaliteta njihove usluge.

Oni znaju kako vratiti vašem vozilu puni sjaj i čistoću!

Visokokvalitetna autokozmetika, preparati za vrhunsku njegu i profesionalni strojevi Karcher koje koriste u svakom segmentu pranja čine vaše vozilo blistavo čistim.

Autopraonice VIP i Tutač otvorene su za suradnju s autoklubovima, tvrtkama, obrtima i drugim klijentima koji zahtijevaju vrhunsku njegu vozila.


Pogledajte komentare zadovoljnih korisnika:

"Svaka čast dečkima iz autopraone Vip u Resniku. Auto mi nakon kemijskog čišćenja odlično izgleda. Vidimo se opet" - Mihaela

"Momci u Velikoj Gorici su očistili auto za svaku pohvalu i sve smo se lako dogovorili." - Vanja

"Fenomenalno" - Bojan

"Kemijsko čišćenje za preporuku!" - Igor

Slične ponude

Kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila za 199 kn!

Riješite se prljavštine, bakterija i neugodnih mirisa u Centru za njegu vozila Matić

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x