SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kompletne dioptrijske naočale u Optici Iris! Okvir po izboru i stakla s čak 4 sloja zaštite uz GRATIS kontrolu vida s određivanjem dioptrije za 739 kn!

Prije:1500kn
Sada samo:739kn
Prije:1500kn
Sada samo:739kn
Prije:1500kn
Sada samo:739kn
Sada samo:739kn Ponuda je istekla
Kompletne naočale u pola cijene!

Magli vam se vid ili osjećate peckanje u očima krajem dana? Dioptrijske naočale rješenje su za vas!

Bez obzira jeste li već dugogodišnji korisnik dioptrijskih naočala ili tek sumnjate da su vam potrebne naočale, imamo ponudu za vas.

Iskoristite ovu SUPER priliku i kupite kompletne naočale s okvirom i naočalnim lećama po izuzetno povoljnoj cijeni. Uključen je i pregled vida tako da nema dodatnog troška i gnjavaže s odlaskom na pregled!

U Optici Iris u centru grada čeka vas bogat izbor okvira za sve ukuse. Ako trebate posebne naočale za čitanje, dodatan bonus je to što ćete dobiti još jedan okvir gratis i uz nadoplatu za stakla po odličnoj cijeni možete dobiti čak dvoje naočale.

U sklopu ponude ugrađuju se kvalitetne Synchrony Zeiss naočalne leće s uključena čak 4 sloja zaštite. Zaštitni slojevi čuvaju dugotrajnost naočalnih leća, omogućuju bolju kvalitetu vida i zaštitu oka.

Danas svi puno vremena provodimo za računalom, tabletom ili mobitelom, zato leće dolaze s antirefleksnim slojem koji omogućuje stvaranje oštrije slike s manje odsjaja pa je bolja vidljivost prilikom vožnje noću te veća udobnost prilikom dugotrajnog korištenja računala. Ima i estetsku ulogu jer čine naočale gotovo nevidljivima pa vaše oči dolaze do izražaja, uz to povećavaju stupanj kontrasta i smanjuju umor očiju.

U naočalne leće ugrađen je i superhidrofobni sloj koji čini naočalne leće izuzetno otpornima na nakupljanje vode na površini leće. Kako biste naočale što manje čistili, tu je antistatički sloj koji odbija prašinu s površine leće. Naposljetku, kako bi naočale što dulje trajale tu je i tvrdi sloj koji čini leću otpornijom na ogrebotine.

Ljubazno osoblje Optike Iris pomoći će vam u odabiru okvira i preporučiti najbolji izbor za vaše potrebe. Ako imate bilo kakvih problema s vidom s povjerenjem im se obratite.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 89kn  PREGLED VIDA Pregled za korekcijske naocale i mjerenje ocnog tlaka uz pregled prednjeg segmenta oka i kontrolu suznog filma za 89 kn
[PREGLED VIDA] Pregled za korekcijske naočale i mjerenje očnog tlaka uz pregled prednjeg segmenta oka i kontrolu suznog filma za 89 kn!

+ 20% popusta na kompletne dioptrijske naočale u akcijskoj ponudi i 20% popusta na sunčane naočale


Ocjena:
Sada samo 199kn OFTALMOLOSKI  obavite kompletan pregled u Ocnoj poliklinici dr Vukas vodecem oftalmoloskom centru u regiji za 199 kn
Ocjena:
Sada samo 75kn POLIKLINIKA OPTOTIM  specijalisticki pregled za meke kontaktne lece uz 30posto popusta na lece s otopinom i 50posto popusta na kompletne dioptrijske naocale
POLIKLINIKA OPTOTIM - specijalistički pregled za meke kontaktne leće uz 30% popusta na leće s otopinom i 50% popusta na kompletne dioptrijske naočale

Određivanje dioptrije, mjerenje zakrivljenosti rožnice, pregled prednjeg segmenta oka i poduka za nošenje leća za 75 kn!


Ocjena:
Sada samo 99kn Kompletan oftalmoloski pregled u Poliklinici Optotim  pridruzite se tisucama zadovoljnih korisnika ponude za samo 99 kn
Kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici Optotim - pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika ponude za samo 99 kn!

+ 50% popusta na kompletne dioptrijske naočale i 30% popusta na paket kontaktnih leća s otopinom


Sada samo 474kn Kompletne dioptrijske naocale u Optici Iris  okviri renomiranih marki po izboru Zeiss naocalne lece uz GRATIS odredjivanje dioptrije vec od 474 kn
Kompletne dioptrijske naočale u Optici Iris - okviri renomiranih marki po izboru, Zeiss naočalne leće uz GRATIS određivanje dioptrije već od 474 kn!

Odaberite atraktivan okvir marke Prada, Giovani, Ferre i još mnogo drugih po želji iz asortimana optike Iris


Ocjena:
Sada samo 299kn Kompletne dioptrijske naocale s okvirima i staklom sa zastitnim slojem protiv grebanja uz GRATIS pregled vida u Optici Mibo Lens za 299 kn
Kompletne dioptrijske naočale s okvirima i staklom sa zaštitnim slojem protiv grebanja uz GRATIS pregled vida u Optici Mibo Lens za 299 kn!

Povjerite svoj vid optici s više od 30 godina iskustva, moguće korištenje na Poljanicama, Vrbanima ili Kvatriću


Ocjena:
Sada samo 199kn OFTALMOLOSKI Kompletan pregled uz mjerenje ocnog tlaka provjeru vidne ostrine i pregled ocne pozadine za odrasle i djecu za 199 kn
OFTALMOLOŠKI Kompletan pregled uz mjerenje očnog tlaka, provjeru vidne oštrine i pregled očne pozadine za odrasle i djecu za 199 kn!

+10% popusta na kupnju naočala! Prepustite se stručnim rukama dr.sc. Liane Ritz Mutevelić s preko 25 godina iskustva


Ocjena:
Sada samo 99kn OFTALMOLOSKI  specijalisticki pregled za dioptrijske naocale za djecu i odrasle uz mjerenje ocnog tlaka u poznatoj Poliklinici i Optici Aralica za 99 kn
OFTALMOLOŠKI - specijalistički pregled za dioptrijske naočale za djecu i odrasle uz mjerenje očnog tlaka u poznatoj Poliklinici i Optici Aralica za 99 kn!

+ 50% popusta na dioptrijske naočale iz odabrane kolekcije, 25% na sve dioptrijske naočale i akcija za progresivne leće
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x