Kompletan sistematski i ginekološki pregled za žene - obavite sve godišnje preglede u jednom danu i steknite uvid u cjelokupno stanje organizma u Poliklinici Veritas

Sada samo: €238.77

Sada samo: €238.77

Sada samo: €238.77

Sada samo: €238.77

Sada samo: €238.77

Sada samo: €238.77

Sada samo: €238.77

Sada samo: €238.77

Sada samo: €238.77

Sada samo: €238.77

Sada samo:€238.77 Pogledaj detalje ponude
Tim vrhunskih specijalista i stručnjaka Poliklinike Veritas sastavio je za vas paket pregleda i pretraga s kojima uz pomoć najnovije tehnologije i najmodernijih uređaja stječete detaljan uvid u kompletno zdravstveno stanje!

Kvalitetna briga o zdravlju započinje redovitim godišnjim pregledom čija je svrha učinkovita prevencija, ali i otkrivanje zdravstvenih problema te bolesti u ranom stadiju kako bi se pacijentu omogućilo bolje i učinkovitije liječenje.

Uključene pretrage:
✔ cjelovit ginekološki pregled koji obavlja liječnik - specijalist s višegodišnjim iskustvom rada u Hrvatskoj i inozemstvu
✔ pH-metrija rodnice
✔ brzi test na klamidiju
✔ PAPA LBC - dijagnostička metoda koja služi za prevenciju karcinoma vrata maternice i zapravo se radi o naprednijem PAPA testu
✔ ginekološki ultrazvučni pregled uz color doppler i elastografiju prema indikaciji
✔ ultrazvuk dojki i pazuha
✔ ultrazvuk abdomena
✔ ultrazvuk urotrakta (bubrezi i mokraćni mjehur)
✔ ultrazvuk štitnjače
✔ kompletna krvna slika (KKS)
✔ upalni parametar (sedimentacija, SE)
✔ kompletni pregled mokraće
✔ funkcija jetre (AST, ALT)
✔ funkcija štitnjače (TSH)
✔ funkcija bubrega (urea, kreatinin)

Svi ultrazvučni pregledi obavljaju se na najmodernijim uređajima i to na aparatu ekspertne klase GE Voluson S10 (jedan od najnaprednijih aparata u svijetu) ili na aparatu SonoScape S9 Pro koji ima mogućnost obavljanja više vrsta elastografija. Bit ćete pregledani na jednom ili drugom aparatu u dogovoru s liječnikom i prema indikaciji ili prema potrebi i na oba aparata.


Poliklinika Veritas

Poliklinika Veritas je trgovačko društvo za obavljanje zdravstvene djelatnosti inovativnog i modernog tipa.
Svojim pacijentima nude profesionalni pristup prateći najnovije svjetske stručne smjernice i dokazanu komplementarnu medicinu za prevenciju i liječenje bolesti.

Koriste najnovije medicinske tehnologije i terapijske mogućnosti. Njihovi liječnici imaju višegodišnje iskustvo rada u Hrvatskoj i inozemstvu. Brinu se za cjelokupno zdravlje u bilo kojoj životnoj dobi.

Imaju mogućnost pružanja većine usluga i kod kuće u posebnim slučajevima.