SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kompletan oftalmološki pregled za DJECU od 4. godine starosti - na vrijeme otkrijte slabovidnost kod djeteta u Poliklinici Optotim


Sada samo:199.00kn (26.41€)

Sada samo:199.00kn (26.41€)

Sada samo:199.00kn (26.41€)
Sada samo:199.00kn (26.41€) Pogledaj detalje ponude
Kompletan oftalmološki pregled za djecu u Poliklinici Optotim 

Odlazak na kontrolu vida preporučuje se jednom godišnje čak i ako nemate problema s njime. Ukoliko imate ustanovljenih problema s vidom - kao što su kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam ili starosna dalekovidnost učestalost kontrole odredit će vam liječnik. 

Redovitom kontrolom vida moguće je na vrijeme otkriti greške u vidu i bolesti oka te reagirati adekvatnom terapijom.

Biomikroskopski pregled vanjskih dijelova oka radi se biomikroskopom koji pomoću vrlo snažnog svjetla omogućava uvid u rožnicu, šarenicu, leću i prednju očnu sobicu 

Pregled pozadine oka uključuje provjeru mrežnice sa žutom pjegom, vidnog živca, krvnih žila mrežnice i staklovina. Ovim pregledom moguće je u najranijim stadijima otkriti potencijalno opasne bolesti kao što su glaukom, ablacija mrežnice i dijabetička retinopatija. 

Vidna oštrina je temeljni pokazatelj funkcije oka i svaka kontrola započinje ovim testom. 

Mjerenje zakrivljenosti rožnice provodi se instrumentom naziva keratometar. Keratometar analizira refleksiju svjetlosti iz rožnice i na taj način određuje zakrivljenost površine oka. 

Mjerenje očnog tlaka je sastavni dio kontrole vida. Očni tlak je tlak koji na očnu jabučicu vrši tekućina kojom je jabučica ispunjena. Promjena očnog tlaka koja traje i ne liječi se može uzrokovati probleme s vidom i dovesti do bolesti oka. 

Poliklinika Optotim 

Poliklinika Optotim suvremena je optička i oftalmološka tvrtka čiji se uspjeh prepoznaje po kvaliteti usluge, raznolikosti izbora i razumijevanju potreba korisnika. Njihov stručni tim sačinjavaju neka od najeminentnijih imena oftalmologije u Hrvatskoj. 

Poliklinika je osnovana 2003. godine s vizijom stvaranja novog standarda unutar djelatnosti optike, kako u ponudi optičkih proizvoda tako i u brizi o zdravlju vaših očiju. Višegodišnjim iskustvom produbilo se poznavanje optičke industrije, ali i prepoznavanje potreba kupaca, stoga je tvrtka napravila zaokret u svojoj djelatnosti. 

Udobnost i skrb, osnovna su načela poslovanja tvrtke. Očituju se u svakom segmentu optike, modernom i luksuznom dizajnu i uređenju, širokom izboru modnih i vrhunskih brendova te susretljivosti i ljubaznošću zaposlenika. Poslovanje tvrtke raste i jača se zahvaljujući odličnoj prihvaćenosti od strane klijenata. Tako tvrtka danas broji jednu oftalmološku polikliniku i petnaest optika diljem Hrvatske.

Dođite, očekuju vas!

Slične ponude

Sada samo 499.00kn (66.23€) Kompletne dioptrijske brendirane naocale uz stakla sa zastitnim slojem protiv grebanja i antirefleksnim slojem uz GRATIS pregled vida u optici Mibo

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x