Kompletan oftalmološki pregled uz mjerenje očnog tlaka, određivanje dioptrije i pregled biomikroskopom u Poliklinici Zagreb

Sada samo: €44.00

Sada samo: €44.00

Sada samo: €44.00

Sada samo: €44.00

Sada samo: €44.00

Sada samo: €44.00

Sada samo: €44.00

Sada samo:€44.00 Pogledaj detalje ponude
Kompletan oftalmološki pregled 
 Oftalmološki pregled može potencijalno opasne očne bolesti i poremećaje refrakcije kao što je kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Mjerenje očnog tlaka je sastavni dio oftalmološkog pregleda, visok očni tlak je bez simptoma zato je potrebno odlaziti na redovite preglede. Promjena očnog tlaka koja traje i ne liječi se može uzrokovati probleme s vidom i dovesti do bolesti oka. 
Pregled biomikroskopom koristi se za ispitivanje strukture oka pod velikim povećanjem, koje uključuje pregled kapaka, rožnica, spojnica, šarenica, leća, pa čak i mrežnica te vidnih živaca. Poliklinika Zagreb Svoje povjerenje Poliklinici Zagreb poklonile su i brojne tvrtke: Hrvatski lovački savez, Kontrola zračne plovidbe, Robni terminali, Roto-dinamic, Bilić Erić security, Dok-ing, Jamnica, Komunalac te Croatia bus. 
Poliklinika je započela s radom krajem 2012. godine kao pravni nasljednik Poliklinike Prometna medicina. Te iste godine navršila je 25 godina uspješnog rada. Poliklinika je opremljena najmodernijim dijagnostičkim uređajima. Osoblje Poliklinike Zagreb čini zdravstveno i nezdravstveno osoblje s velikim radnim iskustvom koje vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.