SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kompletan oftalmološki pregled uz mjerenje očnog tlaka, određivanje dioptrije i pregled biomikroskopom u Poliklinici Zagreb

Sada samo: €44.00 (331.52kn) Ponuda je istekla
Kompletan oftalmološki pregled 

 Oftalmološki pregled može potencijalno opasne očne bolesti i poremećaje refrakcije kao što je kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Mjerenje očnog tlaka je sastavni dio oftalmološkog pregleda, visok očni tlak je bez simptoma zato je potrebno odlaziti na redovite preglede. Promjena očnog tlaka koja traje i ne liječi se može uzrokovati probleme s vidom i dovesti do bolesti oka. 

Pregled biomikroskopom koristi se za ispitivanje strukture oka pod velikim povećanjem, koje uključuje pregled kapaka, rožnica, spojnica, šarenica, leća, pa čak i mrežnica te vidnih živaca. Poliklinika Zagreb Svoje povjerenje Poliklinici Zagreb poklonile su i brojne tvrtke: Hrvatski lovački savez, Kontrola zračne plovidbe, Robni terminali, Roto-dinamic, Bilić Erić security, Dok-ing, Jamnica, Komunalac te Croatia bus. 

Poliklinika je započela s radom krajem 2012. godine kao pravni nasljednik Poliklinike Prometna medicina. Te iste godine navršila je 25 godina uspješnog rada. Poliklinika je opremljena najmodernijim dijagnostičkim uređajima. Osoblje Poliklinike Zagreb čini zdravstveno i nezdravstveno osoblje s velikim radnim iskustvom koje vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Slične ponude

Sada samo €33.18 (249.99kn) Provjerite svoj vid jos danas uz specijalisticki oftalmoloski pregled u Poliklinici Vas pregled
Provjerite svoj vid još danas uz specijalistički oftalmološki pregled u Poliklinici Vaš pregled

Kontrola vida ključna je za zdravlje očiju, a trebala bi se obavljati barem jednom godišnje








Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x