Kolagen niti novi su tretman uklanjanja bora! Stavljaju se direktno u bore, a rezultati su ODMAH VIDLJIVI - birajte 1 ili 3 tretmana u salonu Tajna ljepote

Sada samo: €60.39

Sada samo: €60.39

Sada samo: €60.39

Sada samo: €60.39

Sada samo:€60.39 Ponuda je istekla
KOLAGEN NITI - TRETMAN ZA POTPUNO UKLANJNAJE BORA I LIFTING LICA! 
Najnoviji lifting lica i popunjavanje bora bez skalpela potpuno prirodnim kolagen nitima - revolucija u anti-age njezi! Kolagen je zaslužan da naša koža izgleda mlado, zdravo i zategnuto, a novi tretman koji se pojavio u svijetu ljepote povećava količinu kolagena u tkivu što rezultira zadržavanjem mladolikosti kože. 
Tretman kolagen nitima "boost" je kod prvih, ali i uznapredovalih znakova starenja, a naziva se i 'liftingom bez skalpela' Kolagen je protein prirodno prisutan u našem organizmu, a kao što znamo, dovoljna količina kolagena čini kožu fleksibilnom, jedrom, glatkom i zategnutom. 
Povećanje količine kolagena rezultira poboljšanjem općenitog stanja organizma, usporavanjem starenja i vizualnim poboljšanjem izgleda kože
Rezultati tretmana vide se odmah nakon tretmana, koža nije crvena i bez straha klijent može nastaviti s dnevnim aktivnostima. Preporuka je do drugog dana ne prati lice i pustiti da svi sastojci maksimalno penetriraju
Kod mlađih osoba dovoljan je i samo jedan tretman ukoliko se želi osvježiti kožu i potaknuti stvaranje novog kolagena; oni tretman mogu ponavljati svakih šest mjeseci, dok se kod kože sa već izraženim borama preporučuje napraviti protokol od tri tretmana te nakon toga održavanje prema potrebi.
U pravilu tretman mogu raditi svi pa čak i oni sa problemima dermatitisa i rozacee jer će sastojci blagonaklono djelovati i na takvu problematiku. Preporuka je tretman napraviti u kuri od tri tretmana svakih 10-tak dana i nakon toga svaka dva do tri mjeseca jedan tretman za održavanje postiglih rezultata. 
Tretman spada u dugotrajnija rješenja pogotovo uzme li se u obzir njegovo odgođeno djelovanje i to da najbolje rezultate daje nakon mjesec dana od prvog tretmana. Obzirom da djeluje i na smanjenje vidljivih bora, poboljšanje općeg izgleda kože, zatezanje i podizanje tonusa smatra se cjelokupnim rješenjem za sve koji žele na prirodan način njegovati kožu lica, vrata i dekoltea. 
Tretman se može raditi i osobama koje imaju botoks ili filere samo od aplikacije takvih tretmana mora proći barem dva tjedna prije prvog tretmana kolagen nitima.