SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kako pokrenuti vlastiti posao? Naučite kako napisati poslovni plan, otvoriti tvrtku, voditi prodaju, marketing i financije za samo 39 kn!

Prije:885kn
Sada samo:39kn
Sada samo:39kn Pogledaj detalje ponude
Želite pokrenuti vlastiti posao? Pretvorite svoje snove u stvarnost! 

Prije nego što se upustite u cijelu ovu priču, promislite: kakva vrsta posla bi vam najviše odgovarala, s obzirom na vaše vještine i interese? Koji poslovi traže minimalna ili nikakva ulaganja? Za kojim poslom postoji potreba na tržištu? Kakvu vrstu usluge su spremni platiti ljudi u vašem kvartu, gradu, županiji, itd?

Ali kako zaista započeti? Pretvaranje sna u stvarnost može biti zastrašujući projekt, pogotovo ako nemate iskustva u postavljanju i vođenju posla. Prije donošenja bilo kakvih planova, morate biti što spremni za ono što vas čeka. 

Razumijemo da se mogu pojaviti mnogi strahovi i brige oko osnivanja poduzeća i razna pitanja: Imam li dovoljno poslovnih znanja? Kako mogu dobiti kupce? Koje ću službene obveze imati? Kako mogu prikupiti sredstva? Hoću li uspjeti? Mogu li upravljati brzim tempom svijeta društvenih medija? 

Upravo zato, kako bismo vam pomogli nositi se s tim brigama i pripremiti se za poduzetnički svijet, dogovorili smo odličnu ponudu s kojom ćete naučiti sve što vam je potrebno! :)

Tijekom cijelog tečaja imat ćete mnogo praktičnih primjera i savjeta u praksi. Sadržaj koji se lako razumije je prepun inspirativnih materijala i primjenjivih ideja o svim aspektima postavljanja i vođenja poslovanja. 

Tečaj sadrži mnogo savjeta o svim aspektima postavljanja i vođenja malog, start up poslovanja: 

U Modulu 1 - potaknut će vas da istražite svojeg unutarnjeg poduzetnika i prepoznate vještine i talente potrebne za uspjeh vođenja posla. Naučit ćete o istraživanju tržišta i kako prepoznati svoje prednosti i slabosti. Otkrijte praktične savjete o tome kako i gdje potražiti sredstva i kako iskoristiti podršku. 

Modul 2 - uvod u marketing, pruža vam čvrsto uporište u osnovnim načelima marketinga i praktičnim savjetima o promoviranju vašeg poslovanja, marketinškoj strategiji, određivanju cijena i kako u potpunosti iskoristiti tehnologiju za pokretanje poslovanja.

Modul 3 - uspostavljanje vašeg poslovanja, vodi vas kroz manje uzbudljive, ali neophodne formalnosti oko vaše poslovne strukture, naziva tvrtke, intelektualnog vlasništva, zakonskih obveza i registriranja vašeg poslovanja. 

U Modulu 4 - upravljanje vašim poslovanjem, bit će vam objašnjeno sve o proračunima i novčanom toku, računovodstvu i porezima. Pripremite se za poslovno bankarstvo, financije i osiguranje. Otkrijte stvarno korisna znanja o zapošljavanju i poslovanju s dobavljačima. 

Modul 5 - pokazuje vam zahtjeve za poslovni plan i gdje pronaći predloške i uzorke koji će vas voditi da osmislite svoj vlastiti.

Modul 6 - pokretanje vašeg poslovanja, također je uključeno mnogo savjeta i ideja o tome kako izgraditi snažnu poslovnu mrežu.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 38kn Online tecaj digitalnog marketinga kroz 8 predavanja naucite sve o Facebook oglasavanju SEO optimizaciji i targetiranju publike za 38 kn
Sada samo 39kn Dekoriranje kolaca i torti napravite prava remek djela s jednostavnim efektnim uzorcima i ukrasima te obucite slastice u novo modno ruho :
Dekoriranje kolača i torti - napravite prava remek djela s jednostavnim, efektnim uzorcima i ukrasima te obucite slastice u novo modno ruho :)

Naučite kako pravilno servirati, odabrati boju, tehniku, teksturu i glazuru - online tečaj za 39 kn!


Ocjena:
Sada samo 99kn NJEMACKI naucite novi jezik iz udobnosti svog doma online tecaj u trajanju 6 ili 12 mjeseci uz ukljucen German Proficiency certifikat od 99 kn
Sada samo 39kn Online tecaj Accounting Bookkeeping nauci osnove racunovodstva i knjigovodstva te usavrsite svoju karijeru za 39 kn
Ocjena:
Sada samo 35kn EXCEL Najtrazeniji alat danasnjice u malom prstu Moguce je Online tecaj od 5 modula kroz koji cete savladati sve funkcije programa za 35 kn
EXCEL- Najtraženiji alat današnjice u malom prstu? Moguće je! Online tečaj od 5 modula kroz koji ćete savladati sve funkcije programa za 35 kn!

Po položenom ispitu stječete certifikat akademije, a možete dobiti i CPD certifikat; tečaj je na engleskom jeziku


Ocjena:
Sada samo 249kn Paket 8 online tecajeva ovladajte svim potrebnim alatima za digitalni marketing web i graficki dizajn iz udobnosti vlastitog doma za samo 249 kn
Ocjena:
Sada samo 149kn AUTOCAD 2016 Online tecaj na hrvatskom jeziku uz certifikat za 149 kn
[AUTOCAD 2016] Online tečaj na hrvatskom jeziku uz certifikat za 149 kn!

Naučite koristiti sofisticirani projektantski alat kojim se praktički zamjenjuje klasično projektiranje na papiru


Ocjena:
Sada samo 39kn HERBALIST online tecaj o koristenju ljekovitih biljaka Uz drevne prirodne tradicije lijecenja poboljsajte kvalitetu svog zivota za samo 39 kn
HERBALIST - online tečaj o korištenju ljekovitih biljaka! Uz drevne, prirodne tradicije liječenja poboljšajte kvalitetu svog života za samo 39 kn!

Kroz 9 modula naučite o bolestima, uzrocima i biljnim tretmanima koji mogu izliječiti mentalne i fizičke probleme


Ocjena:
Sada samo 149kn INTERNET MARKETING Online tecaj uz mogucnost stjecanja dvojezicnog certifikata u organizaciji Niten Scientie za 149 kn
[INTERNET MARKETING] Online tečaj uz mogućnost stjecanja dvojezičnog certifikata u organizaciji Niten Scientie za 149 kn!

Udio internet oglašavanja u svijetu brzo raste - naučite kako ga maksimalno iskoristiti u svoju korist


Ocjena:
Sada samo 35kn TESOL CERTIFIKAT Steknite svjetski priznati certifikat s kojim mozete predavati engleski diljem svijeta online tecaj u trajanju 120h za 35 kn
[TESOL CERTIFIKAT] Steknite svjetski priznati certifikat s kojim možete predavati engleski diljem svijeta - online tečaj u trajanju 120h za 35 kn!

3 u 1 tečaj - savladajte pedagoške tehnike, usavršite engleski i otvorite si mogućnosti rada u inozemstvu (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 49kn LJUDSKI RESURSI Naucite sve o procesu zaposljavanja obracunu placa obuci i informiranju zaposlenika obogatite zivotopis uz online tecaj
Ocjena:
Sada samo 35kn ONLINE TECAJ SMINKANJA Kroz 14 modula savladajte konturiranje pravilan odabir boja oblikovanje obrva i apliciranje umjetnih trepavica za 35 kn
[ONLINE TEČAJ ŠMINKANJA] Kroz 14 modula savladajte konturiranje, pravilan odabir boja, oblikovanje obrva i apliciranje umjetnih trepavica za 35 kn!

Po položenom ispitu stječete certifikat akademije, a možete dobiti i CPD certifikat; tečaj je na engleskom jeziku


Ocjena:
Sada samo 39kn Trgovanje i upravljanje financijama naucite sve o procjeni rizika sastavljanju portfolija analizi vrijednosti odrzavanju budzeta i trgovanju dionicama
Ocjena:
Sada samo 39kn BEZGLUTENSKI RECEPTI Pocnite pripremati zdrave i ukusne obroke i preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem online tecaj za samo 39 kn
[BEZGLUTENSKI RECEPTI] Počnite pripremati zdrave i ukusne obroke i preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem - online tečaj za samo 39 kn!

Zaštitite se od malignih bolesti, smanjite krvni tlak, potaknite rad metabolizma, podignite energiju i spriječite umor!
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x