SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Jesenski spoj mediteranskog i hladnog zraka Jahorine na 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Lavina uz korištenje spa i fitness centra...a tu je i opcija s vožnjom quadova...od 995kn!

Prije:995kn
Sada samo:995kn
Sada samo:995kn Pogledaj detalje ponude
Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najljepših planina jugoistočne Europe. Izaberite između dvije bogate ponude i osigurajte si savršeni jesenski odmor! Djeca do 6 godina GRATIS s dvije odrasle osobe. Kupon za ponude vrijedi do 31.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x