SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Jesenski i zimski dani u "najlipšem gradu na svitu"! Otkrijte sav šarm Splita u samom centru na 3 dana/2 noćenja s doručkom u sobi ili apartmanu Divota Apartment Hotela 4*... već od 749 kn!

Prije:1250kn
Sada samo:749kn
Sada samo:749kn Pogledaj detalje ponude
Smješten u samome centru Divota Apartment Hotel je idealno mjesto za odmor ove jeseni... Kupon se može iskoristiti do 10.01.2019. osim za termin 23.-25.12 ; te 29.12.02.01. kada vrijedi posebna ponuda za Novu Godinu.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x