SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Jesenska uživancija na prekrasnom otoku Cresu uz 3 dana/2 noćenja s doručkom i pićem dobrodošlice, za do 4 osobe u Apartementu D u gradu Cresu za samo 749 kn! Najam bicikala gratis!

Prije:749kn
Sada samo:749kn
Sada samo:749kn Pogledaj detalje ponude
Osim predivnih 3 dana i 2 noćenja s doručkom u vrhunskom Apartementu D, očekuju Vas i piće dobrodošlice, besplatan Wi-Fi, besplatan parking, a u cijenu uključeni i posteljina, ručnici i boravišna pristojba! Kupon vrijedi od 04.11. do 29.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x