SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Jesen u Malom Lošinju! Uvjerite se u ljekovitost lošinjskog zraka uz idealan obiteljski odmor u Family hotelu Vespera 4* na 3 dana/2 noćenja s polupansionom sve za dvoje... već od 1359kn!

Prije:1359kn
Sada samo:1359kn
Sada samo:1359kn Pogledaj detalje ponude
Odvažite se na savršen obiteljski odmor i birajte između smještaja u standard sobi morska strana za 2 osobe + 1 dijete do 7 godine ili u obiteljskoj sobi morska strana za 2 osobe + 2 djece do 16 godina! Ponuda vrijedi za boravak od 21.09.19. do 09.10.19. (zadnje noćenje 08.10.).

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x