SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Jednodnevni ljetni tečaj "Anticelulitni program 3u1" - usavršite anticelulitnu masažu i maderoterapiju te naučite sve o pravilnoj prehrani za 1.799 kn!

Prije:3600kn
Sada samo:1799kn
Prije:3600kn
Sada samo:1799kn
Prije:3600kn
Sada samo:1799kn
Prije:3600kn
Sada samo:1799kn
Sada samo:1799kn Ponuda je istekla
Ljetni tečaj "Anticelulitni program 3u1" 

Želite li pravilno naučiti kako raditi anticelulitne masaže i maderoterapije ili samo nadopuniti svoje znanje? 

Zanima vas kako klijentima predložiti najbolji plan prehrane? 

Na pravom ste mjestu! Dogovorili smo za vas odličnu ponudu ljetnog tečaja koju možete ponuditi u svom salonu i oduševiti klijente!

Savladat ćete maderoterapiju, poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim oklagijama i rolerima. Pokazala se najučinkovitijom kada je u pitanju smanjivanje obujma. To je trenutno jedna od najpopularnijih i najtraženijih anticelulitnih tehnika, a uz ovu ponudu možete ju ponuditi i svojim klijentima! :)

Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, postižu rezultati mnogo lakše i brže. Terapeuti koji su imali priliku primijeniti obje metode, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, višestruko efikasniji i ugodniji za klijenta od uobičajene anticelulitne masaže.

Anticelulitna masaža je najučinkovitija u borbi protiv celulita. Ovom vrstom masaže brzim se pokretima prodire duboko u kožu i tako se postiže poboljšanje cirkulacije i limfna drenaža što pak dovodi do razgradnje masnog tkiva i eliminacije celulita. 

Potiče rad limfe, cirkulaciju i njome izbacujemo višak tekućine i toksina iz organizma. Upotrebom raznih eteričnih ulja i masažom „razbijamo“ masne stanice, a kao rezultat postižemo glatku, napetiju kožu. 

Osim uklanjanja celulita, anticelulitnom masažom se i tonizira koža pa klijenti nakon tretmana primijete da je koža čvršća, sjajnija, a cirkulacija je poboljšana. 

Zdrava prehrana uz redovitu tjelovježbu jedan je od najvažnijih preduvjeta zdravlja i normalnog funkcioniranja organizma. Prekomjerno ili nedostatno konzumiranje hrane, kao i konzumiranje hrane koja s obzirom na nutritivni sastav ne udovoljava potrebama pojedinca, negativno utječe na njegovo zdravlje. Prekomjerno i nekontrolirano uzimanje hrane izaziva pretilost, koja je preduvjet za nastanak niza bolesti kao što su bolesti krvožilnog sustava, dijabetes itd.

Upravo zato, uz tečaj ćete naučiti sve o pravilnoj prehrani i kako složiti svojim klijentima pravilan plan koji će zadovoljiti njihove potrebe!

Predavačica Nataša Posavec je u wellness industriji od 2006 godine. Posebna ljubav su joj antiage i anticelulitni tretmani jer kaže da nema ljepšeg osjećaja nego kada klijentica uđe kao jedna vrlo ne zadovoljna osoba, a izađe nakon 5 tjedan kao potpuno nova, zdrava i sretna osoba. 

Većinu svojih edukacija je uglavnom završila u Sloveniji, koja prednjači pred nama u tretmanima uljepšavanja i estetici. Kao edukator, završava školu u Beogradu i time se bavi već neko vrijeme.

Edukacije koje je završila: 
> Sportsko medicinski maser
> Refleksoterapeut 
> Voditelj slane sobe
> Hypoxi terapeut za mršavljenje
> Vacuslim 48
> Lash lift master 
> Kampster edukator

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 580kn  VODITELJ PUTOVANJA Ispunite zivot avanturom Upoznajte nove svjetove i kulture Upisite tecaj za voditelja putovanja u Ucilistu Morana za 580 kn
Ocjena:
Sada samo 1390kn  SAMOSTALNI KNJIGOVODjA Program u trajanju mjesec dana s upisom u e radnu knjizicu u Ucilistu Morana za 1 390 kn
[SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA] Program u trajanju mjesec dana s upisom u e-radnu knjižicu u Učilištu Morana za 1.390 kn!

Verificirano od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, GRATIS skripta s primjerima iz prakse, početak 30.9.


Ocjena:
Sada samo 99kn E knjiga Excel u poslovanju za sve razine uz tablice s primjerima za vjezbanje Ucite svojim tempom uz mogucnost dobivanja certifikata za 99 kn
E-knjiga 'Excel u poslovanju' za sve razine uz tablice s primjerima za vježbanje!Učite svojim tempom uz mogućnost dobivanja certifikata za 99 kn!

216 stranica, 248 ilustracija, 160 teorijskih zadataka, 60 objašnjenih funkcija, 40 najčešće korištenih kratica


Ocjena:
Sada samo 3000kn  OFFICE ACADEMY Individualni tecaj 3 mjeseca  savladajte Excel Word i Power Point uz konzultacije i rad na prakticnim primjerima za 3 000 kn
Ocjena:
Sada samo 249kn Individualni tecaj sminkanja uz vodstvo kozmeticara s iskustvom  naucite sve o konturiranju tehnikama i nanosenju umjetnih trepavica za 249 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn Tecaj govornistva i komunikacijske psihologije  pobijedite tremu od javnog nastupa i povecajte samopouzdanje za 299 kn
Tečaj govorništva i komunikacijske psihologije - pobijedite tremu od javnog nastupa i povećajte samopouzdanje za 299 kn!

Edukacija u trajanju 8 školskih sati uz uključenu skriptu i diplomu o pohađanju - početak 21.9.


Sada samo 299kn Tecaj sminkanja u trajanju 4h  naucite osnove profesionalnog nanosenja make upa i zablistajte u svakoj prilici za 299 kn
Ocjena:
Sada samo 225kn  VODITELJ BRODICE Tecaj B kategorije u trajanju 8 sati  steknite uvjerenje koje vrijedi dozivotno i zagospodarite morem za 225 kn
[VODITELJ BRODICE] Tečaj B kategorije u trajanju 8 sati - steknite uvjerenje koje vrijedi doživotno i zagospodarite morem za 225 kn!

Iskusni predavač s 20 godina iskustva i male grupe, termini u 10. mjesecu, potrebna nadoplata ispita
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x