SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Jednodnevni ljetni tečaj "Anticelulitni program 3u1" - usavršite anticelulitnu masažu i maderoterapiju te naučite sve o pravilnoj prehrani za 1.799 kn!

Prije:3600.00kn
Sada samo:1799.00kn
Prije:3600.00kn
Sada samo:1799.00kn
Prije:3600.00kn
Sada samo:1799.00kn
Prije:3600.00kn
Sada samo:1799.00kn
Sada samo:1799.00kn Ponuda je istekla
Ljetni tečaj "Anticelulitni program 3u1" 

Želite li pravilno naučiti kako raditi anticelulitne masaže i maderoterapije ili samo nadopuniti svoje znanje? 

Zanima vas kako klijentima predložiti najbolji plan prehrane? 

Na pravom ste mjestu! Dogovorili smo za vas odličnu ponudu ljetnog tečaja koju možete ponuditi u svom salonu i oduševiti klijente!

Savladat ćete maderoterapiju, poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim oklagijama i rolerima. Pokazala se najučinkovitijom kada je u pitanju smanjivanje obujma. To je trenutno jedna od najpopularnijih i najtraženijih anticelulitnih tehnika, a uz ovu ponudu možete ju ponuditi i svojim klijentima! :)

Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, postižu rezultati mnogo lakše i brže. Terapeuti koji su imali priliku primijeniti obje metode, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, višestruko efikasniji i ugodniji za klijenta od uobičajene anticelulitne masaže.

Anticelulitna masaža je najučinkovitija u borbi protiv celulita. Ovom vrstom masaže brzim se pokretima prodire duboko u kožu i tako se postiže poboljšanje cirkulacije i limfna drenaža što pak dovodi do razgradnje masnog tkiva i eliminacije celulita. 

Potiče rad limfe, cirkulaciju i njome izbacujemo višak tekućine i toksina iz organizma. Upotrebom raznih eteričnih ulja i masažom „razbijamo“ masne stanice, a kao rezultat postižemo glatku, napetiju kožu. 

Osim uklanjanja celulita, anticelulitnom masažom se i tonizira koža pa klijenti nakon tretmana primijete da je koža čvršća, sjajnija, a cirkulacija je poboljšana. 

Zdrava prehrana uz redovitu tjelovježbu jedan je od najvažnijih preduvjeta zdravlja i normalnog funkcioniranja organizma. Prekomjerno ili nedostatno konzumiranje hrane, kao i konzumiranje hrane koja s obzirom na nutritivni sastav ne udovoljava potrebama pojedinca, negativno utječe na njegovo zdravlje. Prekomjerno i nekontrolirano uzimanje hrane izaziva pretilost, koja je preduvjet za nastanak niza bolesti kao što su bolesti krvožilnog sustava, dijabetes itd.

Upravo zato, uz tečaj ćete naučiti sve o pravilnoj prehrani i kako složiti svojim klijentima pravilan plan koji će zadovoljiti njihove potrebe!

Predavačica Nataša Posavec je u wellness industriji od 2006 godine. Posebna ljubav su joj antiage i anticelulitni tretmani jer kaže da nema ljepšeg osjećaja nego kada klijentica uđe kao jedna vrlo ne zadovoljna osoba, a izađe nakon 5 tjedan kao potpuno nova, zdrava i sretna osoba. 

Većinu svojih edukacija je uglavnom završila u Sloveniji, koja prednjači pred nama u tretmanima uljepšavanja i estetici. Kao edukator, završava školu u Beogradu i time se bavi već neko vrijeme.

Edukacije koje je završila: 
> Sportsko medicinski maser
> Refleksoterapeut 
> Voditelj slane sobe
> Hypoxi terapeut za mršavljenje
> Vacuslim 48
> Lash lift master 
> Kampster edukator

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 799.00kn Individualni tecaj maderoterapije  u samo jednom danu naucite novu vjestinu za privatne ili poslovne svrhe za 799 kn
Ocjena:
Sada samo 449.00kn Individualni tecaj trajnog laka  u samo jednom danu naucite vjestine popularne metode lakiranja noktiju za 449 kn
Sada samo 239.00kn Sviranje gitare ili ukulela  individualni ili grupni tecaj za pocetnike u trajanju 8 skolskih sati kroz mjesec dana vec od 239 kn
Sviranje gitare ili ukulela - individualni ili grupni tečaj za početnike u trajanju 8 školskih sati kroz mjesec dana već od 239 kn!

Savladajte tehnike pravilnog sviranja, upoznajte skale i ritam - rad u malim grupama, instrumenti osigurani


Ocjena:
Sada samo 225.00kn VODITELJ BRODICE  tecaj B kategorije u trajanju 8 sati  steknite uvjerenje koje vrijedi dozivotno i na vrijeme zaplovite morem za 225 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x