SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Jednodnevni izlet uz Smart Travel, šetnja uz Bledsko i Bohinjsko jezero, posjet Bledskom otočiću sreće i čašćenje tradicionalnim Bledskim kremšnitama, prijevoz autobusom iz Zagreba...159 kn/osobi!

Prije:179.00kn
Sada samo:159.00kn
Sada samo:159.00kn Pogledaj detalje ponude
Posjetite biser Slovenije, smješten u podnožju Julijskih Alpi. Odaberite jedan od ponuđenih termina! Kupon vrijedi isključivo za datume 25.07., 29.08., 26.09.2020.!

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x