SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Jednodnevni izlet autobusom iz Zagreba na Plitvička jezera - jedan od najljepših nacionalnih parkova u Europi, uz Best Travel, turističkog pratitelja, razgledavanje prema programu...145kn/osobi!

Prije:150kn
Sada samo:145kn
Sada samo:145kn Pogledaj detalje ponude
Proljeće je vrijeme za Plitvička jezera! Polazak iz Zagreba u 07:30 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506)! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje: 07.09.2019.; 08.10.2019.!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x