SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Jednodnevni izlet 07.12. na ADVENT u BRATISLAVU sa Smart Travelom! Uz autobusni prijevoz, razglede i pratitelja doživite adventske čari slovačke prijestolnice... samo 265 kn/osobi!

Prije:270kn
Sada samo:265kn
Sada samo:265kn Pogledaj detalje ponude
Razgledajte Bratislavu - ljepoticu na Dunavu, gradi koji će Vas oduševiti svojom ljepotom… Kupon vrijedi isključivo za 07.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x