SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

JAHANJE - provedite 2 školska sata u druženju s plemenitim konjima, škola za početnike ili napredne uz iskusne trenere i uključenu opremu za 99 kn!

Prije:300.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:300.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:300.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:300.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:300.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:300.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:300.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:300.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:300.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:300.00kn
Sada samo:99.00kn
Sada samo:99.00kn Ponuda je istekla
Jahanje i druženje u Konjičkom klubu Kairos

Jahanje je vještina koja se vježba i ne zaboravlja, a škola jahanja ima svrhu upoznati vas s osjećajem boravka na konjskim leđima i potaknuti vas na duža druženja s konjima ili ispunjavanje davne želje vas ili vaše djece i prijatelja.

Cilj dolaska je opuštanje u prirodi, uživanje u upoznavanju ovih posebnih životinja i učenje osnova jahanja, a oni koji su već imali kontakt s konjima mogu doživjeti novo iskustvo na drugom mjestu.

Imat ćete priliku upoznati se s konjima, ponijima i ždrebadi. Klub posjeduje konje vrlo zanimljivih pasmina, a sudjelovali su i na različitim natjecanjima uključujući i par pastuha lipicanaca koji su se natjecali u oranju te državnog prvaka za mlade konje 2017. godine u daljinskom jahanju na 100 km.

Školom jahanja steći ćete osnovna znanja o karakteristikama pasmina konja, sportovima i aktivnostima kojima se s konjima može baviti te potrebnoj opremi za konje i jahače. 

U praktičnom dijelu škole jahanja savladat ćete osnove prilaska konju, pojahivanje i sjahivanje te osnove kretanja i upravljanja konjem, a osjećaj ispunjenosti je zagarantiran. Svi konji i poniji u školi jahanja su sigurni i pouzdani s višegodišnjim iskustvom.

Osim s konjima na imanju se možete družiti i s ostalim životinjama; kozama, ovcama, kravama, psima i mačkama ali i avijacijom koji svi žive slobodno bez ograda. U klubu uvijek bude i neki pomladak za maženje - kozlići, janjci ili ždrebad.

Konjički klub Kairos

Konjički klub kairos je klub čiji se rad temelji na znanju i edukaciji ljudi i konja u svrhu promicanja korištenja konja i uzgoja konja u svrhu rekreacije, sporta, ozbiljnog rada i turizma.

Ime je dobio po prvom konju u vlasništvu kluba, Kairosu, trkaćem konju pasmine engleski punokrvnjak koji danas ima 27 godina i uživa u mirovini i unucima, a njegovi pehari iz utrka danas krase klupsku prostoriju.

Konjički klub Kairos bavi se trekkingom i višednevnim jahanjima u trajanju i preko 100 km, aktivni je natjecatelji u daljinskom jahanju u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji te je posvećen očuvanju tradicije vožnje zaprege, oranju i košnji s konjima, a posjeduje i kočiju i kola za turističke i svadbene vožnje.

Potiču članove kluba na cjelodnevni i višednevni bijeg od stvarnosti i na nepredvidiva putovanja na leđima konja kada je sve što možete ponijeti ono što konj može nositi.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 155.00kn SKOLA JAHANJA  3 skolska sata teorije i prakse uz trenere i opremu u predivnoj oazi koja se smjestila tik uz sumu parka Maksimira za 155 kn
ŠKOLA JAHANJA - 3 školska sata teorije i prakse uz trenere i opremu u predivnoj oazi koja se smjestila tik uz šumu parka Maksimira za 155 kn!

Almina potkovica već je dugi niz godina mjesto odmora, opuštanja i rekreacije za sve ljubitelje životinja i prirodeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x