svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 53% - Izbjeljivanje zubi Opalescence Boost gelom - 2 do 3 nijanse svjetliji zubi uz sigurnu metodu s posebnom formulom koja štiti caklinu za 699 kn!

Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Prije:1500kn
Sada samo:699kn
Sada samo:699kn Pogledaj detalje ponude
Izbjeljivanje zubi Opalescence Boost gelom

Opalescence Boost je gel s 40%-tnim vodikovim peroksidom i neutralnim pH za maksimalnu učinkovitost i sigurnost. Ova vrsta Opalescence Boost gela odlična je jer nije potrebno svjetlo za aktivaciju, koristi se svježi gel za svaku aplikaciju. Sadrži patentiranu PF formulu za jaču caklinu, smanjenu osjetljivost i prevenciju karijesa.

Brojnim znanstvenim istraživanjima dokazano je da izbjeljivanje ne oštećuje i ne uništava zube. Prije samog postupka potrebno je napraviti čišćenje kamenca i poliranja kako bi se pojačao učinak gela, a nakon tretmana uključen je premaz Tooth Mousse pastom radi zaštite zubne cakline.

Kako djeluje Opalescence Boost gel?

U osnovi svega je gel vodikovog peroksida čije molekule prodiru u mikro pore cakline te razbijaju i uklanjaju molekule zadužene za obojenje zuba (kava, čajevi, obojena hrana, crno vino, cigarete itd.).

Određene tehnike izbjeljivanja nose veći rizik od pojave boli. Izbjeljivanje Opalescence gelom prema vlastitom iskustvu dr. Anđele Žuljević i pojedinim istraživanjima ima najmanju pojavnost boli i preosjetljivosti, a zbog specijalne patentirane formule. 

Također, za vrijeme korištenja ovog gela nije potreban dodatan izvor svjetlosti lampom ili laserom koji opasno griju i isušuju zub te na kraju ujedno daju i lažne rezultate jače bjeline zbog dehidracije cakline. Iako je u osnovi aktivna tvar svugdje ista (vodikov peroksid), nemaju svi proizvođači patentiranu formulu protiv preosjetljivosti. Dodatan faktor čini i edukacija osobe koja provodi tretman.

Očekivani rezultat izbjeljivanja je 2 - 3 nijanse, Opalescence Boost gel je jedini trenutno na tržištu koji daje tako jake rezultate. Konačni rezultat izbjeljivanja ovisi o tipu obojenja prilikom dolaska te o pridržavanju uputa stomatologa.

Uslugu obavlja dr. med. dent. Anđela Žuljević. Već tijekom studija radila je kao dentalni asistent, a pripravnički staž odrađuje u Domu zdravlja Zagreb-Centar, nakon kojeg se zapošljava u Domu zdravlja Ogulin u kojem vodi 2 terenske ambulante. 

Radom u Domu zdravlja stječe iskustvo rada s hitnim pacijentima i djecom. Upisom na poslijediplomski studij započinje raditi u Dental centru Štimac u Zagrebu u kojem radi protetiku i implantoprotetiku, te se kontinuirano nastavlja educirati u smjeru protetike. 2018. godine otvara svoju privatnu ordinaciju, u kojoj se zalaže za multidisciplinarni pristup pacijentu suradnjom s vanjskim suradnicima ordinacije. Stalna je članica hrvatske komore dentalne medicine. 

Specijalnost joj je estetska dentalna medicina i vraćanje blistavog osmijeha svojim pacijentima. :)

ordinacija


Preporuka nakon izbjeljivanja

Pravilno izbjeljivanje zuba u većini slučajeva ne boli. Kod manjeg broja ljudi moguća je pojava preosjetljivosti i lakša povremena bolnost u prvih 12-24 sati nakon izbjeljivanja. Obično reagiraju zubi s oštećenom caklinom ili ispunima koji propuštaju. U svakom slučaju to nije ništa trajno ni zabrinjavajuće.

Caklinske (zubne) pore su pojačano otvorene zbog djelovanja gela te samim time osjetljivije na ponovno primanje molekula koje uzrokuju tamnu boju. Prvih tjedan dana nakon izbjeljivanja bi trebalo izbjegavati ili smanjiti unos kave, crnog vina, crnog čaja i cigareta.  

Trajnost rezultata 

Ovo je potpuno individualno i najviše ovisi o navikama. Načelno se boja zadržava više godina te onda polako „nestaje“. Redovitim čišćenjem kamenca i pjeskarenjem te promjenom životnih navika moguće je zadržati bjelinu jako dugo. Kada se boja počne gubiti, dovoljno je napraviti tzv. „touch up“ s nekom od varijanti home bleachinga.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 150kn Digitalni ortopan ili kraniogram  precizan i odmah gotov snimak celjusti za 150 kn
Detalji ponude...
Digitalni ortopan ili kraniogram - precizan i odmah gotov snimak čeljusti za 150 kn!

Nezaobilazan postupak za kvalitetnu stomatološku dijagnostiku, nije potrebna najava


Ocjena:
Sada samo 4200kn  KOMPLETNO NOVI ZUB Nadomjestite izgubljeni zub i vratite osmijeh uz pomoc vrhunskog tima strucnjaka i BEZ ikakvih dodatnih troskova
Detalji ponude...
[KOMPLETNO NOVI ZUB] Nadomjestite izgubljeni zub i vratite osmijeh uz pomoć vrhunskog tima stručnjaka i BEZ ikakvih dodatnih troškova!

Zubni implantat, suprastruktura i metal keramička krunica uz pregled i analizu RTG snimke gratis za 4.200 kn!


Ocjena:
Sada samo 350kn Popravak zuba laserom i troplosni kompozitni ispun za 350 kn
Detalji ponude...
Popravak zuba laserom i troplošni kompozitni ispun za 350 kn!

Biolase laser uklanja karijes bez boli te zamjenjuje klasičnu bušilicu i osigurava minimalno oštećenje tkiva


Ocjena:
Sada samo 1500kn Cirkon keramicka krunica  ucinkovito dugotrajno i fiksno protetsko rjesenje za veliko ostecenje ili cak gubitak zuba za 1 500 kn
Detalji ponude...
Cirkon keramička krunica - učinkovito, dugotrajno i fiksno protetsko rješenje za veliko oštećenje ili čak gubitak zuba za 1.500 kn!

Ne sadrži metale pa ne izaziva iritacije i alergije te nema vidljivog tamnog ruba uz zubno meso; moguće plaćanje na rate


Ocjena:
Sada samo 797kn Izbjeljivanje zubi za obje celjusti uz detaljan pregled ciscenje kamenca pjeskarenje i poliranje remineralizacijskom pastom za 797 kn
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 499kn  KOMPOZITNA LJUSKICA Ispravite nepravilan oblik ili polozaj te popunite razmak izmedju zubi u samo jednom dolasku za 499 kn
Detalji ponude...
[KOMPOZITNA LJUSKICA] Ispravite nepravilan oblik ili položaj te popunite razmak između zubi u samo jednom dolasku za 499 kn!

Ugradnja freehand bonding metodom - savršena imitacija zuba bez zahvata na zubnom tkivu i uzimanja otisaka


Ocjena:
Sada samo 199kn Plomba ili zamjena starog ispuna ciscenje kamenca poliranje i pjeskarenje zuba
Detalji ponude...
Plomba ili zamjena starog ispuna, čišćenje kamenca, poliranje i pjeskarenje zuba

Kristalno čist osmijeh uz stručnjake u Bergman Dental ordinaciji za 199 kn!


Ocjena:
Sada samo 179kn Ciscenje kamenca pjeskarenje poliranje pastom fluoridacija i pregledBlistav osmijeh ceka vas u Ordinaciji Grubisic za 179 kn
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 499kn  KOMPOZITNA LJUSKICA Ispravite oblik polozaj i boju zuba u samo jednom posjetu stomatologu Ugradnja Empress direct ljuskice za 499 kn
Detalji ponude...
[KOMPOZITNA LJUSKICA] Ispravite oblik, položaj i boju zuba u samo jednom posjetu stomatologu! Ugradnja Empress direct ljuskice za 499 kn!

Ljuskica je izrađena od kompozitnog materijala koji je nježan za zubno meso, a savršeno imitira izgled prirodnog zuba

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x