SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Izaberite kratki zimski odmor ili Valentinovo u Budimpešti! Top Tours vodi Vas na 2 dana s 1 noćenjem i doručkom u hotelu 4*, autobusnim prijevozom iz Zagreba i pratiteljem...459 kn/osobi!

Prije:520kn
Sada samo:459kn
Sada samo:459kn Pogledaj detalje ponude
Budimpešta u svako doba godine i za svaku priliku! Ponuda vrijedi ovisno o odabranom datumu putovanja, za zimski odmor ili Valentinovo: 04.-05.01.2020. / 15.-16.02.2020.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x