ISTARSKE TOPLICE - spojite ugodno s korisnim uz 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe + gratis paket za 1 dijete do 7 godina u Hotelu Mirna 3*

Sada samo: €172.41

Sada samo: €172.41

Sada samo: €172.41

Sada samo: €172.41

Sada samo: €172.41

Sada samo: €172.41

Sada samo:€172.41 Ponuda je istekla
Istarske toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu poluotoka Istre u netaknutoj prirodi podno stijene Gorostas gdje izvire jedinstvena ljekovita voda koja stoljećima pomaže u liječenju. 
Prirodna ljekovitost vode obogaćene s četrnaest različitih minerala od kojih najviše sumpora izdvaja Istarske Toplice od ostalih termalnih izvora i svrstava ih među prve tri u Europi po kvaliteti i ljekovitosti vode. 
Vrhunska kvaliteta prirodnih resursa (termo-mineralna voda i ljekovito blato - Fango) kao i stručno medicinsko osoblje temelj su različitih oblika medicinskih, preventivnih i wellness programa prilagođenih potrebama pojedinaca. 
Ljekovitost ovog termalnog izvora koristi se za liječenje reumatskih (artritis i artroza) i dermatoloških bolesti (psorijaza), a znanstveno je i u praksi dokazano da uspješno pomaže u liječenju i: postoperativnih stanja (rehabilitacija), ginekoloških bolesti (upalni procesi i sekundarni sterilitet), bolesti gornjih dišnih puteva te kožnih bolesti. 
Sve to zajedno uz povoljnu klimu i vegetaciju čine specifičnost Istarskih Toplice što ih razlikuje od klasičnih odmorišnih destinacija. 
U Istarskim Toplicama nude razne Wellness programe za koje se gosti rado odlučuju i koriste ih. Oni su tematski i uključuju korištenje bazena, fitness centra i relax zone za opuštanje. Uz to u ponudi je i velik broj raznovrsnih masaža, kozmetičkih tretmana lica i tijela. 
Istarske toplice namijenjene su svim gostima, bez obzira radi li se o rehabilitaciji ili o odmoru, a otvorene su tijekom cijele godine.