SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Isprobajte nešto novo i upustite se u avanturu učenja argentinskog tanga uz modernu glazbu, puno zabave i druženja za samo 49 kn!

Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Prije:150.00kn
Sada samo:49.00kn
Sada samo:49.00kn Ponuda je istekla
Argentinski tango

Želite iznenaditi svoju bolju polovicu nečime što nije romantična večera, ali nemate nikakvu ideju? Tango Experiential ima rješenje za Vas i nudi vam tečaj argentinskog tanga. Priuštite si nezaboravno Valentinovo!

Tango Experiential, u sklopu udruge 'Može i drugačije', nudi vam plesnu poduku argentinskoga tanga u malim grupama kroz individualan pristup. Poduka počinje s osnovama tradicionalnog argentinskog tanga, no ide i korak dalje, glazba je suvremena, prilagođena današnjoj kulturi i načinu življenja. S obzirom da je ples pokret na glazbu, suvremeni tango dobiva slobodniju formu, kretanje, te mogućnost iskrenog izražavanja osobnih emocija. On obuhvaća otvoreno i zatvoreno držanje, pokretanje bokova, ramena i glave, kontakt improvizaciju, miješanje različitih plesnih stilova i nadasve snažnu poveznicu s tlom. Posebna pažnja posvećuje se dahu kao ključnom elementu za priču koju pripovijeda plesni par.

Tango Experiential (Iskustveni Tango) nije novi stil ili forma tanga, nego pristup pojedincu unutar plesnog para, što snažno utječe na oba partnera i njihovo kretanje. Takav pristup proizlazi iz dugogodišnjeg iskustva voditelja u različitim plesnim stilovima (klasični balet, suvremeni ples, latino-američki i standardni plesovi, salsa...).

Voditelji

Hrvoje Gebavi je svoje plesno umijeće počeo graditi 2004. godine baveći se latinoameričkim i standardnim plesovima. Višegodišnja takmičenja u ovim sportskim plesovima dale su mu osnovu u koju je ugrađivao elemente salse, jazz dancea, baleta i - tanga. S tangom se počinje baviti u Italiji 2009. godine. Njegov plesni stil najsnažnije se razvija u Velikoj Britaniji gdje dolazi u kontakt sa suvremenim/neo tangom i argentinskim učiteljima. U njegovom plesu mogu se vidjeti elementi svih plesova s kojima je došao u dodir. Zajedno sa svojim prijateljima 2014. godine pokreće Tango Experiential klub u Zagrebu unutar kojega vodi plesne tečajeve i plesne večeri.

Rebeka Kukolja-Cicmanović započela je svoje plesno obrazovanje u školi društvenih plesova. Nakon nekoliko godina takmičenja u latinoameričkim i standardnim plesovima upisuje Školu za suvremeni ples Ane Maletić. U sljedećih 5 godina formirala se kao plesač i plesni pedagog kroz različite radionice suvremenih plesnih tehnika, baleta, ritmike i plesne metodike. Nakon završene srednje škole vodila je ples i ritmiku za djecu, plesala u Podmlatku studija za suvremeni ples, plesala khatak (klasični indijski ples), riverdance i salsu. U to vrijeme napravila je i prve korake u argentinskom tangu, no prava ljubav se razvila tek unazad 3 godine u plesnoj školi Libertango. S obzirom na iskustvo u suvremenom plesu, odmah ju je privukao neo/suvremeni tango. Danas vodi satove tanga u Tango Experientialu.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x