SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Individualni tečaj ugradnje trepavica uz uključenu potvrdu - u samo jednom danu naučite novu vještinu za privatne ili poslovne svrhe za 459 kn!

Prije:1500.00kn
Sada samo:459.00kn
Prije:1500.00kn
Sada samo:459.00kn
Sada samo:459.00kn Ponuda je istekla
Individualni tečaj ugradnje trepavica!

Želite poboljšati postojeća znanja i vještine iz ugradnje trepavica ili krećete ispočetka? Kako god, ovaj tečaj je u svakom slučaju idealan za vas! 

Neke od brojnih prednosti koje dobivate su mogućnost uvođenja nove usluge u salonu što ujedno pridonosi dodatnoj zaradi. Ugradnja trepavica sve više postaje tražena usluga u salonima, što upućuje na to da je to svakako jedna od usluga koju se isplati uvesti. Ovaj tečaj će vam omogućiti da budete u korak s konkurencijom i savladate popularnu tehniku uz pomoć koje ćete imati sve više zadovoljnih klijentica. 

Stručno i profesionalno osoblje studija Devini Nails kroz deset godina rada skupilo je iskustvo u izvođenju raznih kozmetičkih tretmana, stoga se bez straha možete prepustiti njihovim stručnim rukama i steći novu vještinu koja vam može pomoći pri budućem zaposlenju.

Ovaj individualni tečaj omogućit će vam da u jednom danu nadogradite svoje znanje i educirate se o postupku ugradnje trepavica. Kroz tečaj ćete se upoznati s materijalom s kojim se radi ugradnja, dobit ćete uvid u teorijsku osnovu, te će naravno biti uključen neizostavni praktičan rad na modelu. 

Tečaj se izvodi u ugodnoj atmosferi uz stručno vodstvo i prilagođen je tempu i načinu učenja svakog pojedinog polaznika. 

Po završetku tečaja dobit ćete potvrdu o završenom tečaju te ćete steći znanja i vještine za samostalan rad!

Odvažite se na promjenu, naučite nešto novo i napredujte u vlastitoj struci! :)

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 799.00kn Individualni tecaj maderoterapije  u samo jednom danu naucite novu vjestinu za privatne ili poslovne svrhe za 799 kn
Ocjena:
Sada samo 449.00kn Individualni tecaj trajnog laka  u samo jednom danu naucite vjestine popularne metode lakiranja noktiju za 449 kn
Sada samo 239.00kn Sviranje gitare ili ukulela  individualni ili grupni tecaj za pocetnike u trajanju 8 skolskih sati kroz mjesec dana vec od 239 kn
Sviranje gitare ili ukulela - individualni ili grupni tečaj za početnike u trajanju 8 školskih sati kroz mjesec dana već od 239 kn!

Savladajte tehnike pravilnog sviranja, upoznajte skale i ritam - rad u malim grupama, instrumenti osigurani


Ocjena:
Sada samo 225.00kn VODITELJ BRODICE  tecaj B kategorije u trajanju 8 sati  steknite uvjerenje koje vrijedi dozivotno i na vrijeme zaplovite morem za 225 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x