SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Individualni tečaj groominga uz vodstvo školovanog stručnjaka - naučite kako pravilno kupati, šišati te urediti šape i nokte kućnih ljubimaca za 2.899 kn!

Prije:4500kn
Sada samo:2899kn
Prije:4500kn
Sada samo:2899kn
Prije:4500kn
Sada samo:2899kn
Prije:4500kn
Sada samo:2899kn
Prije:4500kn
Sada samo:2899kn
Sada samo:2899kn Pogledaj detalje ponude
Salon za pse i mačke No1

Vlasnica ovog malog salona školovala se u inozemstvu, a u salonu radi već 10 godina. Groomer posjeduje više od 15 godina iskustva, a školovao se u Njemačkoj. Nakon toga, pohađao je praksu u SAD-u. 

Grooming kućnih ljubimaca

Grooming saloni sve su popularniji kod vlasnika kućnih ljubimaca, i to podjednako zbog nedostatka vremena za samostalnu brigu oko pasa i mačaka te zbog želje za profesionalnom njegom krznenih prijatelja. 

Budući da vlasnici za svog ljubimca žele pronaći što bolje estetsko, zdravstveno i higijensko rješenje, grooming danas više nije nepotreban luksuz. Iako tržište obiluje specijaliziranom opremom za njegu životinja u vlastitom domu, velik broj vlasnika svjestan je potrebe prepuštanja stvari u ruke stručnjaka. 

Tečaj groominga

Polaznici tečaja će se tijekom 40 sati upoznati s osnovnim vještinama groominga. Usto, predviđeno je da polaznik tijekom praćenja programa sudjeluje u nekim fazama poduke. 

Za pohađanje ovog jedinstvenog tečaja nije potrebno predznanje, a svakom se polazniku osigurava potrebna oprema za rad. Usto, u cijenu je uključena i stručna literatura od 300 stranica sa slikama i posebnim uputama za rad.
Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x