SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Idealna zabava za djecu i odrasle u zabavnom parku minijatura! Best Travel vodi Vas na jednodnevni izlet s prijevozom u Klagenfurt i Minimundus 08.10. za samo 185 kn/osobi!

Prije:199kn
Sada samo:185kn
Sada samo:185kn Pogledaj detalje ponude
Doživite svijet u malom gdje je postavljeno 170 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta! Kupon za putovanje vrijedi isključivo za 08.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x