SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

I preko TJEDNA MEĐIMURJE JE IN! 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Hotelu Spa Golfer 4* ili Apartmanima Regina u LifeClass Termama Sv. Martin!

Prije:899kn
Sada samo:899kn
Sada samo:899kn Pogledaj detalje ponude
Pogodnosti u Hotelu - dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju, a drugo dijete do 7 g. u krevetu s roditeljima GRATIS! Pogodnosti u Apartmanima Regina - 2 djece do 12 godina GRATIS! Neograničeno kupanje u ''Temple of Life'' + 50 kn poklon bon za masažu Sveti Martin! Kupon vrijedi do 06.12.2019., isključivo preko tjedna, od ponedjeljka do petka.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x