SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HIJALURONSKI FILER 1ML - Teosyal filer najnovije generacije za popunjavanje bora ili povećanje usana, vratite mladoliki izgled u Poliklinici LabPlus za 1.820 kn!

Prije:2600.00kn
Sada samo:1820.00kn
Prije:2600.00kn
Sada samo:1820.00kn
Prije:2600.00kn
Sada samo:1820.00kn
Prije:2600.00kn
Sada samo:1820.00kn
Prije:2600.00kn
Sada samo:1820.00kn
Sada samo:1820.00kn Pogledaj detalje ponude
Dermalni filer Teosyal - umanjite znakove starenja i vratite mladolik izgled


Zbog mnoštva pozitivnih učinaka, hijaluronski fileri danas su jako popularno rješenje za njegu kože.  Ovaj revolucionarni pomak u estetskoj medicini doveo je do lakšeg održavanja mladenačkog izgleda kože. 

Fileri najnovije generacije bazirani su na hijaluronskoj kiselini. Hijaluronska kiselina se i inače prirodno nalazi u organizmu, a njena glavna funkcija je vezivanje vode. S vremenom se količina prirodne hijaluronske kiseline u organizmu smanjuje pa tako dolazi do gubitka volumena na određenim dijelovima lica i stvaraju se pliće ili dublje bore.

Moderni dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline neživotinjskog su podrijetla, proizvedeni biotehničkim postupkom u laboratorijskim uvjetima.

Kako se fileri unose u kožu?

Prije punjenja, područje se namaže anestetskom kremom, a tijekom zahvata dodatno se anestezira ledom. Filer se injicira kanilom ili vrlo tankom iglom, a zahvat traje od 15 do  30 minuta. Eventualne nuspojave kod osjetljive kože, kao što su crvenilo, otok i modrice, nestaju za nekoliko dana, no mogu se sakriti i korektorom te ne sprječavaju uobičajene aktivnosti.

Koji dijelovi lica i vrata su pogodni za filere?

Brazde oko usana i ispod nosa, brazde na čelu, okomite i vodoravne, rub usnice s ili bez povećanja gornje i donje usne, male bore iznad usana, bore oko očiju, bore u podočnjacima, bore na vratu. Osim punjenja bora moguće je kompletno modeliranje lica, povećanje volumena obraza ili ispunjavanje većeg udubljenja npr. na bradi ili nosu.

Muškarci su podjednako pogodni za tretman hijaluronom baš kao i žene. 

Za što se sve mogu koristiti hijaluronski fileri?

- popunjavaju bore i smanjuju njihovu vidljivost
- vraćaju vlagu i hidratiziraju kožu
- povećavaju elastičnost kože
- vidno revitaliziraju kožu
- mogu se koristiti za sve zone lica
- vraćaju izgubljeni volumen koži
- potiču stvaranje novog kolagena
- koriste se za povećavanje usana i lifting cijelog lica
- znatno manje nuspojava za razliku od drugih filera

Slične ponude

Sada samo 4550.00kn KOREKCIJA USIJU  estetski zahvat uz ukljucenu lokalnu anesteziju u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 4 550 kn
KOREKCIJA UŠIJU - estetski zahvat uz uključenu lokalnu anesteziju u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 4.550 kn!

Zahvat izvodi dr. Bojan Ignatovski - Najdoktor za 2018., 2019. i 2020. godinu s više od 25 godina iskustva u plastičnoj kirurgijiOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x