SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Hedonizam i doživljaj Mediterana! Usrećite se na najsunčanijem otoku Rabu uz 3 dana/ 2 noćenja ili 5 dana/ 4 noćenja u apartmanima Barbat Rab za 2 osobe već od 499 kn!

Prije:1000.00kn
Sada samo:499.00kn
Sada samo:499.00kn Pogledaj detalje ponude
Uživajte na prekrasnom otoku Rabu u apartmanima Barbat Rab... Djeca do 7 godina u krevetu sa roditeljima gratis! Izaberite između 2 ili 4 noćenja za dvije osobe! Ponuda vrijedi do 14.06.2020.!

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x